De Grisha trilogie (pakket van 3 boeken)

Leigh Bardugo • Paperback

€ 29,99

Op werkdagen voor 20:00 uur besteld, volgende werkdag in huis

Gratis verzending
Bestellen Zet op verlanglijstje

Korte inhoud

Alle boeken van de Grisha trilogie! Deze serie speelt zich af in een soort magisch oud-Rusland, het is enorm spannend, de hoofdpersoon (Alina) is kick ass, haar beste vriend Mal is swoonworthy en uiteraard zitten er ook de nodige kwaadaardige mannen, donkere krachten en plottwisten in.

Over het eerste deel Schim en Schaduw:
Alina Starkov is nooit ergens goed in geweest. Maar als haar regiment wordt aangevallen en haar beste vriend zwaargewond raakt, ontwaakt er bij Alina een onbekende kracht die zijn leven red. Een kracht die het door oorlog getergde koninkrijk voor eens en altijd kan bevrijden. Alina moet alles achterlaten en wordt meegevoerd naar het hof, waar ze getraind zal worden tot lid van de Grisha; het magische elitecorps dat wordt geleid door de mysterieuze Duisterling.

Alina moet de geheimen van de Grisha leren doorgronden nu de toekomst van Ravka in haar handen ligt. In de dreigende duitsternis leert Alina niet alleen haar kracht beheersen, maar leert ze ook een kant van zichzelf kennen die ze misschien liever nooit had ontdekt.

Details:

Auteur(s)Leigh Bardugo
UitgeverijBlossom Books
ISBN9789020679274
TaalNederlands
Aantal delen3
UitvoeringPaperback
LeeftijdsindicatieVanaf 15 jaar
Verschijningsdatum
SerieDe Grisha
Afmetingen218 x 146 x 124 mm.
Gewicht1873 gr.  

Recent bekeken producten