De kronieken van Narnia - set 7 delen

C.S. Lewis • Paperback

eci vaste klant 20% korting voor
vaste klanten

Lees meer
€ 68,00

Overal elders € 85,00

2 - 3 Werkdagen

Gratis verzending
De laatste bestelling was 1 dag geleden.
Bestellen Zet op verlanglijstje

Korte inhoud

Al meer dan zestig jaar houdt het land van Narnia miljoenen lezers over de hele wereld in zijn macht. De zeven delen zijn nu samengebracht in een luxe cassette. Zo heb je de hele serie mooi bij elkaar!

1. Het neefje van de tovenaar
Digory en Polly komen terecht in het land Narnia! Hier maken ze mee hoe de eerste koning en koningin gekroond worden en hoe de leeuw Aslan de dieren leert praten. Maar ze hebben ook - tegen hun zin - de slechte koningin Jadis naar Narnia meegenomen..

2. Het betoverde land achter de kleerkast
Vier kinderen, Peter, Susan, Edmund en Lucy gaan uit logeren in het geheimzinnige, grote huis van een oude professor. Lucy verstopt zich in een kleerkast, maar die blijkt toegang te bieden tot een ander land! In Narnia is een strijd aan de gang. Samen met Aslan vechten ze tegen de Witte Tovenares..

3. Het paard en de jongen
Shasta en Brie, het sprekende paard, willen vluchten uit het slechte land Calormen naar het veilige en gelukkige land Narnia, waar Peter als Hoge Koning regeert. Hun achtervolgers zitten hen op de hielen en ze worden van alle kanten bedreigd door wilde dieren. En ook Narnia is in groot gevaar..

4. Prins Caspian
Als Peter, Susan, Edmund en Lucy vanaf een treinstation plotseling terugkomen in Narnia, is hun prachtige kasteel een ruïne en het land ligt er verlaten bij. De slechte koning Miraz onderdrukt de sprekende dieren. Prins Caspian wil de troon veroveren, zodat er weer vrede komt..

5. De reis van het drakenschip
Via een schilderij komen Edmund en Lucy plotseling terecht op een schip in Narnia! Ze moeten koning Caspian helpen om zeven vrienden van zijn vader te vinden. Vrienden die lang geleden en verre reis maakten naar de Verlaten Eilanden en van wie nooit meer iets gehoord.

6. De zilveren stoel
Eustaas en Jil komen onverwachts terecht in Narnia. Rilian, de zoon van koning Capian, is verdwenen. Aslan geeft Jill en Eustaas de taak hem te vinden..

7. Het laatste gevecht
Als Jill en Eustaas Narnia weer binnenkomen, blijkt er iets vreselijks aan de hand te zijn. De sluwe aap Draaier heeft zijn vriend, de domme ezel Puzzel, een leeuwenhuid aangetrokken en zegt tegen iedereen dat hij Aslan is. En veel dieren die Aslan nog nooit gezien hebben geloven hem, zelfs als de bevelen van de namaak-Aslan steeds slechter en wreder worden. Peter, Edmund en Lucy vechten nog eenmaal mee met Jill en Eustaas in het grote, laatste gevecht, dat de toekomst van Narnia eens en voor altijd zal bepalen..

Details:

Auteur(s)C.S. Lewis
UitgeverijCallenbach
ISBN9789026613203
TaalNederlands
Aantal delen7
UitvoeringPaperback
Aantal pagina's1260
LeeftijdsindicatieVanaf 12 jaar, Vanaf 10 jaar
Verschijningsdatum
SerieDe kronieken van Narnia
Afmetingen244 x 160 x 158 mm.
Gewicht3453 gr.

Recent bekeken producten