De laatste aanwijzingen

Hakan Axlander Sundquist, Jerker Eriksson • Paperback

eci vaste klant 20% korting voor
vaste klanten

Lees meer
€ 15,92

Overal elders € 19,90

2 - 3 Werkdagen

Bestellen

De laatste aanwijzingen is ook verkrijgbaar als:

Zet op verlanglijstje

Korte inhoud

Een jonge immigrant wordt dood aangetroffen in Stockholm. Hij is zwaar mishandeld en gemummificeerd. Wanneer het spoor naar het in de Tweede Wereldoorlog bezette Oekraïne leidt, beseft hoofdinspecteur Jeanette Kihlberg dat het onderzoek gecompliceerder is dan ze in eerste instantie dacht.
Tegelijk is er nóg een moordenaar op vrije voeten, die al diverse oud-leerlingen van het internaat Sigtuna het leven ontnam. Psychologe Sofia Zetterlund heeft hier haar jeugd als Victoria Bergman doorgebracht, maar wat was haar rol in die jaren? Ze krijgt nu de mogelijkheid zich met haar verleden te verzoenen. Maar lukt het Sofia door te dringen tot haar werkelijke ik, en te accepteren wie ze diep vanbinnen is geworden?

Dit boek in de pers

Het goed opgebouwde, rauw beschreven verhaal speelt zich afwisselend af en in heden en verleden. Daarbij is goed gebruik gemaakt van de kracht van suggestie. Uitstekend uitgewerkte personages. Prima psychologische thriller.  
NBD BIBLION  

De laatste aanwijzingen is een diepgaande, bloedstollende thriller. Het lezen van de trilogie als geheel is een intense, overweldigende ervaring die me emotioneel erg heeft geraakt. Het verhaal maakt duidelijk dat we nooit de andere kant op moeten kijken en dat de slachtoffers altijd geloofd en geholpen moeten worden.  
LEESTAFEL  

Boekenadvies op maat

eci adviseert op basis van inhoud, genre en stijl

Enthousiast over dit boek?

Dan raken deze boeken je ook

Of zoek je andere…

  • detectives over moordonderzoeken
  • speurwerk voor haar

Details:

Auteur(s)Hakan Axlander Sundquist, Jerker Eriksson
UitgeverijCargo
ISBN9789023485308
TaalNederlands
UitvoeringPaperback
Aantal pagina's400
Verschijningsdatum
SerieVictoria Bergman
Afmetingen231 x 149 x 32 mm.
Gewicht579 gr.

Recent bekeken producten