De laatste liefdesbrief - midprice

Jojo Moyes • Paperback eci.be lezers

eci vaste klant 20% korting voor
vaste klanten

Lees meer
€ 8,00

Overal elders € 10,00

Op werkdagen voor 20:00 uur besteld, volgende werkdag in huis

De laatste bestelling was 1 dag geleden.
Bestellen

De laatste liefdesbrief - midprice is ook verkrijgbaar als:

Zet op verlanglijstje

Korte inhoud

Jojo Moyes is een internationaal bestsellerauteur dankzij schitterende romans als 'Voor jou' en 'Vier plus één'. Ook het verhaal van 'De laatste liefdesbrief' wist al vele honderdduizenden lezers over de hele wereld te betoveren.

Journaliste Ellie vindt in de archieven van de krant een brief uit 1960 waarin een man aan zijn geliefde vraagt haar echtgenoot voor hem te verlaten. Ellie, die zelf verwikkeld is in een relatie met een getrouwde man, gaat op zoek naar het verhaal achter deze brief.

In 1960 wordt Jennifer wakker in een ziekenhuis na een auto-ongeluk. Ze kan zich niets herinneren, maar als ze thuiskomt ontdekt ze een verborgen liefdesbrief en ze begint een zoektocht naar de man voor wie ze alles wilde opofferen...

'Een heerlijk romantisch verhaal waardoor je zelf weer de neiging krijgt liefdesbriefjes te gaan schrijven.' - 'Glamour'

Dit boek in de pers

Een heerlijk romantisch verhaal waardoor je zelf weer de neiging krijgt liefdesbriefjes te gaan schrijven.  
GLAMOUR  


Reviews & recensies

Twee adembenemende verhalen, prachtig met elkaar verweven.

Met het veelgeprezen ‘Voor jou’ wist Jojo Moyes vele lezers te ontroeren. Ook ‘De laatste liefdesbrief’ is een prachtig, meeslepend liefdesverhaal. Twee verhaallijnen lopen door elkaar, één in het heden en één in het verleden. Ellie vindt een oude liefdesbrief, een oproep daterend uit de jaren ‘60 aan een vrouw om haar man te verlaten voor haar minnaar. Het trekt meteen haar aandacht, omdat ze zelf een relatie heeft met een getrouwde man. De liefdesgeschiedenissen van beide vrouwen worden door Moyes op een knappe en intrigerende manier verweven. De synchroon lopende gebeurtenissen leveren een opvallend verschil in tijdgeest op: hartstochtelijke brieven versus onduidelijke sms’jes. Aan het eind brengt de auteur alles op een mooie manier samen. Een boek waar je lekker voor moet gaan zitten en dat je maar met moeite zult kunnen neerleggen. ‘De laatste liefdesbrief’ is boeiend tot aan de laatste bladzijde.

Bekijk alle reviews van Chantal van Gastel 


Boekenadvies op maat

eci adviseert op basis van inhoud, genre en stijl

Enthousiast over dit boek?

Dan raken deze boeken je ook

Of zoek je andere…

  • lichte dromerigheid
  • romans over de liefde

Details:

Auteur(s)Jojo Moyes
UitgeverijDe Fontein Romans & Spanning
Vertaler(s)Milly Clifford
ISBN9789026138027
TaalNederlands
UitvoeringPaperback
Aantal pagina's480
Verschijningsdatum
Afmetingen215 x 140 x 41 mm.
Gewicht631 gr.

Recent bekeken producten