De Labyrintrenner 3 - De Doodskuur

James Dashner • Paperback eci.be lezers

eci vaste klant 20% korting voor
vaste klanten

Lees meer
€ 12,00

Overal elders € 15,00

Op werkdagen voor 20:00 uur besteld, volgende werkdag in huis

Bestellen

De Labyrintrenner 3 - De Doodskuur is ook verkrijgbaar als:

Zet op verlanglijstje

Korte inhoud

WICKED heeft alles afgepakt van Thomas. Zijn identiteit, zijn geheugen en nu ook zijn enige vrienden: die uit de Laar. Maar het einde is nabij. Alle beproevingen zitten erop, na nog een allerlaatste test.
Maar zal iemand die overleven?
Wat WICKED niet beseft is dat de herinneringen van Thomas veel verder teruggaan dan de organisatie vermoedt. En daarom weet Thomas dat hij geen woord moet geloven van wat ze zeggen. Thomas ontsnapte uit het Labyrint. Hij overleefde de Schroei. En hij zal alles op alles zetten om zijn vrienden te redden. Maar het is de waarheid zelf die echt een einde aan alles zal maken. De tijd voor leugens is voorbij.

Reviews & recensies

de eci redactie

In rubriek

Deel 3 van de spannende Young Adult-trilogie De labyrintrenner

Deel 3 uit de Young Adult-trilogie De labyrintrenner geeft eindelijk antwoord op een aantal vragen waar de auteur je in de eerste 2 delen naar liet gissen. Veel lijntjes die nog aan elkaar moesten worden geknoopt. Soms wat frustrerend, maar het maakte wel dat iedereen snakte naar dit derde deel. En dat is ook een kunst… Het blijft een spannend verhaal en waar je vaak ziet dat een trilogie wat inzakt naar het einde, blijft De labyrintrenner die spanning goed vasthouden. Kortom, als je verslaafd raakte aan de eerste delen, zul je ook dit deel met veel plezier lezen. Een boek voor ‘jong volwassenen’, waar ook menig volwassene zijn hart aan zal verliezen. Een trilogie in de voetsporen van De Hongerspelen en Divergent, maar zeker uniek in zijn soort.

Bekijk alle reviews van de eci redactie 


Details:

Auteur(s)James Dashner
UitgeverijUitgeverij Q
Vertaler(s)Rogier van Kappel
ISBN9789021457383
TaalNederlands
UitvoeringPaperback
Aantal pagina's336
LeeftijdsindicatieVanaf 15 jaar
Verschijningsdatum
SerieDe Labyrintrenner
Afmetingen215 x 135 x 29 mm.
Gewicht468 gr.

Recent bekeken producten