De Moestuin van Mme Zsazsa

Dorien Knockaert, Kim Leysen • Hardcover eci.be lezers

eci vaste klant 20% korting voor
vaste klanten

Lees meer
€ 23,99

Overal elders € 29,99

Tijdelijk niet voorradig We wachten op nieuwe voorraad van onze leverancier, er is nog geen precieze leverdatum bekend.

Gratis verzending
Reserveer Zet op verlanglijstje

Korte inhoud

Het begon met een weiland, waar Mme Zsazsa een woonwagen zette en haar plannen in de grond tekende. Terwijl ze zaaigoed bestelde – krulkolen, kerstomaten, flespompoenen – moest ze aan iemand denken. Iemand die zou koken met de oogst. Dorien Knockaert.

Elke week die volgde, kwamen Zsazsa, Dorien en fotografe Els Menten samen in de tuin. Om te wroeten en te koken, te kijken en te proeven. Al wat hen beviel, vond zijn weg naar dit boek. Een moestuinhandboek, een kookboek, een boek voor mensen die van groenten houden, of die dat graag wat meer zouden doen.

Reviews & recensies

de eci redactie

In rubriek

Alle inspiratie die je nodig hebt voor je eigen moestuintje

De blog van Mme Zsazsa zit al een tijdje in mijn systeem: er gaat geen week voorbij dat ik er niet minstens een keertje op kijk. Uiteraard stond ik dus meteen in de rij toen De Moestuin van Mme Zsara werd uitgegeven. Deze keer heeft Kim Leysen (het alterego van Zsazsa, of is het andersom...?) het over het genot van een moestuin. Dit lieflijke boekje staat vol met tips, trucs, recepten, advies en ongelooflijke plaatjes. Ik garandeer dat je dit boekje niet kan openslaan zonder meteen zelf een moestuintje te willen starten. En dat is ook de bedoeling! Gezond, bewust en duurzaam, dat is een moestuin volgens Zsazsa

Bekijk alle reviews van de eci redactie 


Details:

Auteur(s)Dorien Knockaert, Kim Leysen
IllustratorEls Menten
UitgeverijManteau
ISBN9789022328941
TaalNederlands
UitvoeringHardcover
Aantal pagina's320
Verschijningsdatum
Afmetingen279 x 222 x 39 mm.
Gewicht1679 gr.

Recent bekeken producten