De roep van het land - deel 3

Sarah Lark • Hardcover eci.be lezers

eci vaste klant 20% korting voor
vaste klanten

Lees meer
€ 18,00

Overal elders € 22,50

Op werkdagen voor 20:00 uur besteld, volgende werkdag in huis

Gratis verzending
Bestellen

De roep van het land - deel 3 is ook verkrijgbaar als:

Zet op verlanglijstje

Korte inhoud

Sarah Lark neemt je in 'De roep van het land' opnieuw mee naar de weidse vergezichten van Nieuw-Zeeland in de vroege twintigste eeuw.
Het is 1907 en de 12-jarige Gloria groeit op tussen de weidse vergezichten van Kiward Station. Door haar overgrootmoeder Gwyneira wordt ze klaargestoomd om later de leiding van de uitgestrekte schapenboerderij over te nemen. Aan haar gelukkige jeugd komt echter abrupt een einde als Gloria's moeder Kura, een gevierd concertfluitiste en operazangeres die in Engeland haar carrière heeft, besluit haar naar een kostschool in Engeland te halen.
Afgesneden van de wereld die ze kent en gepest door haar snobistische medeleerlingen is Gloria diep ongelukkig. Ze probeert te voldoen aan de verwachtingen die haar moeder heeft, maar uiteindelijk besluit ze koste wat kost terug te keren naar haar geliefde Nieuw-Zeeland. Ze smeedt een gewaagd plan, dat echter levensgevaarlijk blijkt...

Sarah Lark is een fenomeen te noemen. Er werden al ruim 2,5 miljoen van haar boeken verkocht, en haar schitterende en meeslepende romans kennen fans over de hele wereld. 'De roep van het land' is de derde roman in de Nieuw-Zeeland trilogie die begon met 'Het land van belofte' en 'Het lied van de wolken', maar de delen zijn afzonderlijk te lezen.

Boekenadvies op maat

eci adviseert op basis van inhoud, genre en stijl

Enthousiast over dit boek?

Dan raken deze boeken je ook

Of zoek je andere…

  • historische romans over Nieuw-Zeeland
  • literatuur uit Duitsland

Details:

Auteur(s)Sarah Lark
UitgeverijDe Fontein Romans & Spanning
ISBN9789032514143
TaalNederlands
UitvoeringHardcover
Aantal pagina's624
Verschijningsdatum
Afmetingen221 x 155 x 63 mm.
Gewicht978 gr.  

Recent bekeken producten