De tempelcodex

Joel C. Rosenberg • Paperback

€ 13,50

Op werkdagen voor 20:00 uur besteld, volgende werkdag in huis

De laatste bestelling was 2 dagen geleden.
Bestellen

De tempelcodex is ook verkrijgbaar als:

Zet op verlanglijstje

Korte inhoud

In 1956 werd een boekrol ontdekt die de wereld verbijsterde. Vijftig jaar later zal de wereld opnieuw worden verbijsterd.

Op 1 juni 1956 bracht The New York Times een verhaal dat overal ter wereld tot de verbeelding sprak. Er was weer een Dode-Zeerol gevonden, maar deze was anders dan alle voorgaande vondsten. Er werden schatten van onvoorstelbare waarden in beschreven, die begraven zouden liggen in de heuvels ten oosten van Jeruzalem en onder de Heilige Stad zelf.
In de daaropvolgende jaren kwamen wetenschappers tot de conclusie dat de koperen rol wel eens de belangrijkste schatkaart uit de geschiedenis zou kunnen zijn. Een kaart waarop niet alleen schatten werden aangewezen, maar die ook zou kunnen leiden tot de bouw van de derde Joodse tempel.
Maar de code van de boekrol is nooit ontcijferd, en deskundigen uit alle hoeken waarschuwen dat elke Israëlische poging om de tempel in Jeruzalem te herbouwen, een oorlog van bijbelse proporties zou kunnen ontketenen.

Nu, precies vijftig jaar nadat de koperen rol werd onthuld, komt Joel C. Rosenberg, auteur van meerdere New York Times-bestsellers, met zijn meest bloedstollende verhaal tot nu toe.

Er zijn nog geen reviews voor dit boek

Schrijf een review en maak kans op € 50

Schrijf een review

Details:

Auteur(s)Joel C. Rosenberg
UitgeverijMozaiek
Vertaler(s)Rick de Gier
ISBN9789023993674
TaalNederlands
UitvoeringPaperback
Aantal pagina's340
Verschijningsdatum
Afmetingen215 x 135 x 32 mm.
Gewicht493 gr.

Recent bekeken producten