De twaalf stammen van Hattie

Ayana Mathis • Paperback eci.be lezers

€19,95

€5,95

Je bespaart 70%

OP = OP

Op werkdagen voor 20:00 uur besteld, volgende werkdag in huis

Bestellen

De twaalf stammen van Hattie is ook verkrijgbaar als:

Zet op verlanglijstje

Korte inhoud

Vijftien jaar is Hattie Shepherd als zij voor het eerst moeder wordt. Met een hart vol hoop op een betere toekomst voor haar en haar kinderen is zij naar Philadelphia gekomen. Maar haar Amerikaanse droom wordt keer op keer stukgeslagen in het gesegregeerde Amerika van de twintigste eeuw. In deze keiharde wereld brengt zij haar kinderen groot door pure wilskracht, maar zonder de liefde die zij ook zo nodig hebben.

Ayana Mathis creëerde een intiem en hartverscheurend portret van Hattie Shepherd in verschillende fasen van haar leven en door de ogen van haar kinderen, die stuk voor stuk de gevolgen dragen van hun opvoeding. Het is een psychologisch trefzeker, prachtig geschreven boek over een ongelofelijk sterke vrouw.

Ayana Mathis kwam na allerlei omzwervingen, afgebroken studies en baantjes terecht op de Iowa Writers' Workshop. De twaalf stammen van Hattie is haar debuutroman en werd in één klap een internationale bestseller toen Oprah Winfrey het boek voor haar Book Club 2.0 selecteerde.

Dit boek in de pers

Mathis schrijft geloofwaardig en met psychologische nauwkeurigheid, en geeft zo Hatties leven een epische allure. […] Tegelijkertijd maakt ze Hatties dagelijks leven heel invoelbaar en echt.  
The New York Times  

Ik werd vanaf de eerste pagina's gegrepen door Ayana's debuut. Ik kan me niet herinneren dat ik eerder iets gelezen heb wat me zo heeft geraakt, behalve het werk van Toni Morrison.  
OPRAH WINFREY  

Details:

Auteur(s)Ayana Mathis
UitgeverijAtlas Contact
ISBN8713791028086
TaalNederlands
UitvoeringPaperback
Aantal pagina's320
Verschijningsdatum
Afmetingen210 x 135 x 30 mm.
Gewicht455 gr.  

Recent bekeken producten