De twaalfde van nooit

James Patterson • Paperback

eci vaste klant 20% korting voor
vaste klanten

Lees meer
€ 10,00

Overal elders € 12,50

Op werkdagen voor 20:00 uur besteld, volgende werkdag in huis

Bestellen

De twaalfde van nooit is ook verkrijgbaar als:

Zet op verlanglijstje

Korte inhoud

Brigadier Lindsay Boxer is bevallen van een prachtig meisje. Helaas kan ze niet lang van haar verlof genieten; een week na de geboorte moet ze alweer aan het werk voor een moordzaak waarbij een aanstormend football-talent de hoofdverdachte is. Tegelijkertijd wordt Lindsay geconfronteerd met het vreemdste verhaal dat ze ooit heeft gehoord.

Een excentrieke professor Engels heeft bizarre nachtmerries over een gewelddadige moord en hij is er heilig van overtuigd dat dit echt gebeurd is. Lindsay gelooft hem in eerste instantie niet, maar dan wordt de politie gebeld over een schietpartij die tot in detail overeenkomt met de beschrijvingen van de professor. Lindsay moet haast maken met de zaak. Maar haar onderzoek komt tot stilstand als ze plotseling het grootste verlies in haar leven dreigt mee te maken.

Met Lindsay Boxer heeft James Patterson wederom een personage gecreëerd dat alle Patterson-lezers in hun hart hebben gesloten. Na haar huwelijk en zwangerschap lezen we nu over haar eerste dochter. Waar zal het voor haar eindigen?

Dit boek in de pers

De ontknoping van dit vlot lezende boek is verrassend, en zo hoort dat ook bij een thriller. Voor wie nog een vakantie in het verschiet heeft, is De twaalfde van nooit een boek dat perfect in de koffer past.  
TUBANTIA  

Boekenadvies op maat

eci adviseert op basis van inhoud, genre en stijl

Enthousiast over dit boek?

Dan raken deze boeken je ook

Of zoek je andere…

  • detectives over San Francisco
  • vrouwelijke thrillers

Details:

Auteur(s)James Patterson
UitgeverijCargo
Vertaler(s)Waldemar Noë
ISBN9789023491767
TaalNederlands
UitvoeringPaperback
Aantal pagina's336
Verschijningsdatum
SerieWomen's Murder Club
Afmetingen215 x 137 x 27 mm.
Gewicht433 gr.  

Recent bekeken producten