De verbeelding

Harlan Coben • Paperback eci.be lezers

eci vaste klant 20% korting voor
vaste klanten

Lees meer
€ 15,99

Overal elders € 19,99

Op werkdagen voor 20:00 uur besteld, volgende werkdag in huis

De laatste bestelling was 10 uur geleden.
Bestellen

De verbeelding is ook verkrijgbaar als:

Zet op verlanglijstje

Korte inhoud

Voormalig special forces-pilote Maya Calloway ziet tijdens haar werk iets onmogelijks. Op de nanny cam speelt haar tweejarige dochter Lily thuis met haar man Joe. Maar die is twee weken eerder bruut vermoord. Verbeeldt ze het zich? Ze zou het zo graag willen, maar het kan gewoon niet waar zijn.

Voor zijn nieuwste thriller ging Harlan Coben uit van de intrigerende vraag: kun je alles vertrouwen wat je met eigen ogen ziet, vooral als je dat wanhopig graag wilt? Voordat Maya de ongelooflijke waarheid aankan over haar man - en zichzelf - moet zij die vraag beantwoorden, door eindelijk de confrontatie aan te gaan met de geheimen en het bedrog uit haar eigen verleden.

4 sterren VN Thrillergids

Dit boek in de pers

Maya is de hoofdpersoon in de nieuwste thriller, De verbeelding, van Harlan Coben (1962), een gelauwerde Amerikaanse schrijver die ongeveer elk jaar een boek aflevert dat je blind kunt aanschaffen omdat zijn verhalen spannend en onverwacht zijn en zijn hoofdpersonen eigenwijs en geestig.  
NRC  

Niemand kan ontkennen dat Coben verschrikkelijk goed schrijft.  
De Volkskrant  

Geen thrillerschrijver die zijn plots zoveel twists meegeeft als Harlan Coben. […] Coben werkt naar ene schokkend einde toe waar alle verhaallijnen geloofwaardig (en met hoog oplopende emoties) bij elkaar komen.  
VN THRILLER & DETECTIVE GIDS  

De moderne meester van de plottwist.  
DAN BROWN  


Reviews & recensies

Marike

onze specialist thrillers

Geniale verhaallijnen en plotwisselingen, én een verrassend einde. Heerlijk!

Tjonge, ook nu weer heeft Harlan Coben mij enkele dagen volledig in z’n greep gehad. Wat kan die man schrijven! Om te beginnen leest het boek als een trein, maar ook de verwikkelingen buitelen over elkaar heen. Steeds als je denkt te weten waar het verhaal naartoe gaat, dan komt er weer een totaal onverwachte wending die je als lezer niet ziet aankomen. Verbazingwekkend hoe hij dat keer op keer klaarspeelt. Deze keer intrigeerde mij het gegeven dat hoofdpersoon Maya via een webcam haar overleden man Joe ziet in de omgeving van haar dochtertje. De moderne techniek kan je leven behoorlijk op z’n kop zetten, ze ziet iets wat niet kan! Maya besluit om haar eigen onderzoek te beginnen. Na vele bizarre ontwikkelingen, is het einde van het boek weliswaar niet te voorspellen, maar toch het gevolg van het logisch met elkaar in verband brengen van alle feiten en gebeurtenissen. Ik wilde dat Coben sneller schreef, want ik zie alweer uit naar z’n volgende boek.

Bekijk alle reviews van Marike 


Boekenadvies op maat

eci adviseert op basis van inhoud, genre en stijl

Enthousiast over dit boek?

Dan raken deze boeken je ook

Of zoek je andere…

  • thrillers over het verlies van een geliefde
  • verzwegen zaken

Details:

Auteur(s)Harlan Coben
UitgeverijBoekerij
Vertaler(s)Martin Jansen in de Wal
ISBN9789022565162
TaalNederlands
UitvoeringPaperback
Aantal pagina's384
Verschijningsdatum
Afmetingen230 x 150 x 34 mm.
Gewicht652 gr.

Recent bekeken producten