De verloren patienten van dokter Andres Miranda

Alberto Barrera Tyszka • Paperback eci.be lezers

€18,90

€5,50

Je bespaart 71%

OP = OP

Op werkdagen voor 20:00 uur besteld, volgende werkdag in huis

Bestellen Zet op verlanglijstje

Korte inhoud

Andrés Miranda is een ervaren arts, die er geen moeite mee heeft patiënten mede te delen dat ze uitbehandeld zijn. Die eerlijkheid is voor hem een essentieel onderdeel van zijn beroepsopvatting. Maar deze zekerheid laat hem in de steek wanneer hij ontdekt dat zijn vader nog maar kort te leven heeft. Hij is niet in staat hem het slechte nieuws te vertellen. Daarom besluit hij met zijn vader op vakantie te gaan, in de hoop dat het hem in de ontspannen sfeer van het vakantieoord wel zal lukken.

Dit boek in de pers

Met deze debuutroman, die bekroond werd met de Premio Herralde, heeft hij zich in één klap geschaard onder de veelbelovendste Latijns-Amerikaanse schrijvers van dit moment.  
Trouw  

De verloren patiënten van dokter Andrés Miranda', in 2006 bekroond met de Premio Herralde, is een originele en geraffineerde roman die ondanks zijn trieste thema niet zwaar op de hand is. Een pareltje dat nieuwsgierig maakt naar ander werk van deze Venezolaan.  
COBRA.BE  

Het einde doet zo’n pijn, omdat er ook zo veel goede momenten waren. De wetenschap dat het allemaal toevallig is, helpt dat de pijn te verlichten? Het kan het hoogstens iets relativeren. De trefzekere beschrijving hiervan in De verloren patiënten van dokter Andrés is daarmee eigenlijk als het leven zelf: pijnlijk, confronterend, maar ontzettend mooi.  
8WEEKLY.NL  

Er zijn niet veel auteurs geweest die erin geslaagd zijn deze pijnlijke reis naar het einde zo raak te beschrijven.  
TRANSFUGE  

Details:

Auteur(s)Alberto Barrera Tyszka
Vertaler(s)Bart Peperkamp
ISBN9789028425002
TaalNederlands
UitvoeringPaperback
Verschijningsdatum
Afmetingen314 x 254 x 27 mm.
Gewicht450 gr.

Recent bekeken producten