De verpleegkundige in de geriatrie

Annelies Schepers, Arjen Tilro, Freek Gillisen, Liesbeth van Gemert, Paulien Tazelaar, Saskia Danen, Sietske Boer, Wilma Poelstra • Paperback

€ 54,70

Op werkdagen voor 20:00 uur besteld, volgende werkdag in huis

Gratis verzending
Bestellen Zet op verlanglijstje

Korte inhoud

De serie Zorg Basisboeken wordt al jarenlang veel gebruikt in het zorgonderwijs. Een deel van de boeken is geschikt voor het mbo (niveau 3 en 4) en een deel voor hbo-v (niveau 5).
Zorg Basisboeken voor hbo
Studenten ontwikkelen met de Zorg Basisboeken een goede Verpleegkundige basiskennis van de vijf belangrijkste zorgcategorieën: het ziekenhuis, de GGZ, de zorg voor chronisch zieken en de geriatrie. Tegelijk bereiden zij zich met dit lesmateriaal goed voor op de beroepspraktijk. De boeken sluiten aan bij de Body of Knowledge and Skills en bevatten actuele informatie over de belangrijkste zorgcategorieën.
Didactiek
Alle Zorg Basisboeken hebben dezelfde herkenbare opbouw. Ze bevatten theorie aangevuld met praktijkvoorbeelden, praktijkopdrachten en verwerkingsopdrachten. Studenten kunnen door deze herkenbare indeling gestructureerd en efficiënt leren.
Elk boek heeft dezelfde opbouw:
* een introductie van de zorgsetting
* de verpleegkundige taken en verantwoordelijkheden
* een beschrijving van de zorgcategorieën

Details:

Auteur(s)Annelies Schepers, Arjen Tilro, Freek Gillisen, Liesbeth van Gemert, Paulien Tazelaar, Saskia Danen, Sietske Boer, Wilma Poelstra
UitgeverijThiememeulenhoff
ISBN9789006952568
TaalNederlands
UitvoeringPaperback
Verschijningsdatum
Afmetingen244 x 169 x 16 mm.
Gewicht727 gr.

Recent bekeken producten