De vleermuismoorden

Toni Coppers • Paperback eci.be lezers

eci vaste klant 20% korting voor
vaste klanten

Lees meer
€ 17,59

Overal elders € 21,99

2 - 3 Werkdagen

Gratis verzending
Bestellen

De vleermuismoorden is ook verkrijgbaar als:

Zet op verlanglijstje

Korte inhoud

Het is begin december, en vriesweer. Als een busje met Britse zakenlui te pletter rijdt tegen de gevel van een bank, wordt gevreesd voor een aanslag. Ondertussen zoekt een verveelde commissaris Liese Meerhout naar een nieuwe woning en kan haar hoofdinspecteur Masson maar niet zwijgen over zijn vakantie in Portugal, waar hij niet alleen zo veel mogelijk cafés, maar ook een bibliotheek vol vleermuizen heeft bezocht. Als de vermeende aanslag een moord blijkt te verhullen, komt de zaak op Lieses bord terecht. Niet lang daarna wordt een rechter vermoord en pleegt iemand een aanslag op haar leven. Met de hulp van Masson duikt Liese onder in een hotelletje in de binnenstad. Langzaam maar zeker wordt duidelijk dat Liese en Masson op zoek zijn naar een tegenstrever van formaat. Want hoe stop je een moordenaar die letterlijk niets meer te verliezen heeft?
4 sterren VN Thrillergids

Dit boek in de pers

Ook de Vleermuismoorden is weer een formidabele thriller van de hand van Coppers. Hij bedenkt telkens een intrigerend plot die op het eind ook zonder ook maar een enkel los eindje tot een overtuigende ontknoping komt.  
VN THRILLER & DETECTIVE GIDS  

Michel Masson, Lieses rechterhand, blijft een van de opmerkelijkste figuren uit de Vlaamse misdaadliteratuur.  
KNACK FOCUS  

De ingrediënten van een Coppers-boek: fijn geraffineerd speurwerk, emotionele intelligentie, interessante personages, een mooie plot, een brede kijk op de wereld en een uitgediept thema  
PATRICK VAN GOMPEL  

Zijn boeken zijn pareltjes. Een absolute aanrader voor de liefhebbers van het betere thrillerwerk.  
BOEK.BE  


Reviews & recensies

Als er een Liese Meerhout-fanclub zou bestaan, waren wij lid!

Drie moorden in de donkere dagen voor kerst: Liese en Masson zijn niet bepaald in feeststemming in deze negende thriller in de reeks. En het wordt nog erger wanneer de moordenaar het ook op Liese zelf gemunt heeft. Ze duikt onder in hartje Antwerpen en probeert vandaaruit de zaak verder op te lossen. Maar er is geen enkel aanknopingspunt, geen enkel verband. Het maakt niet uit of je Coppers' vorige thrillers gelezen hebt en Lieses verleden kent, of je deze 'Vleermuismoorden' als eerste leest. Feit is dat Liese Meerhout zo'n vrouw is die je meteen in je hart sluit. Koppig en kwetsbaar, gedreven en altijd op zoek - naar gerechtigheid, naar zichzelf, naar een manier om haar leven vorm te geven. Als er morgen een Liese Meerhout-fanclub wordt opgericht, maken wij ons meteen lid, zeker weten. Het hoeft niet te verbazen dat met zo'n sterk personage 'De vleermuismoorden' alweer een voltreffer is. Het tempo, de sfeer, de details: alles klopt. Je voelt dat Toni Coppers veel tijd steekt in grondige research en in de voorbereiding van zijn thrillers. Lieses privéleven lijkt even op een lager pitje te staan - haar relatie met Simon is voorbij, haar appartement opgezegd - maar met een cliffhanger om u tegen te zeggen, kijken wij uit de tiende Liese Meerhout én de reeks die in het voorjaar op vtm komt.

Bekijk alle reviews van Marike 


Details:

Auteur(s)Toni Coppers
UitgeverijManteau Thriller
ISBN9789022332061
TaalNederlands
UitvoeringPaperback
Aantal pagina's304
Verschijningsdatum
SerieLiese Meerhout
Afmetingen216 x 140 x 24 mm.
Gewicht442 gr.

Recent bekeken producten