De voedselzandloper

In De voedselzandloper bewijst arts Kris Verburgh dat gezond eten van groot belang is bij het jong houden van je lichaam en de preventie van ziektes. De voedselzandloper is gebaseerd op de laatste wetenschappelijke inzichten over voeding en het verouderingsproces. Nog nooit werd zo duidelijk uitgelegd dat wat we eten bepaalt hoe snel we verouderen. De voedselzandloper is niet alleen een boek dat vele diëten en voedingsmythes doorprikt, het is een nieuw model dat een alternatief biedt voor de verouderde schijf van vijf en de voedseldriehoek. Het laat zien wat gezonde voeding is, maar vooral ook hoe we ongezonde voeding kunnen vervangen door gezonde alternatieven. Het boek legt tevens uit hoe we het verouderingsproces kunnen afremmen. Dat dit gezonde eetpatroon bovendien leidt tot gewichtsverlies is een aangename bijwerking! Kris Verburgh (1986) is arts en onderzoeker. Op 17-jarige leeftijd publiceerde hij zijn eerste wetenschapsboek, drie jaar later zijn tweede. Zijn boeken werden verschillende malen herdrukt en genomineerd. Van jongs af aan is hij gefascineerd door het verouderingsproces en het belang van voeding bij het voorkomen van ziektes. 'In zijn vlot leesbare stijl legt deze arts op kritische wijze een link bloot tussen ons genetisch vastgelegd verouderingsproces en onze voedingwijze. Een aanrader voor iedereen die bewust gezonder wil eten.' - Dr. Herman Becq , internist-endocrinoloog 'Overheden en gezondheidsinstanties die zich zorgen maken over trends als wereldwijde vergrijzing en een compleet onbetaalbare gezondheid zouden er goed aan doen De Voedselzandloper te lezen: de simpele maar grondig onderbouwde oplossing ligt in gezonder eten en leven!' - Reinier Evers, Trendwatcher van het Jaar, oprichter van Trendwatching.com Over Schitterend!: 'In zijn jeugdig enthousiasme zet Kris Verburgh Stephen Hawking opzij; niet in vakkennis of ervaring, maar in helderheid en eenvoud.' - De Standaard
10,00Vriendenprijs
12,50 Vaste prijs
We geven korting vanaf je 4e boek in 12 maanden. Zonder gedoe. Lees meer.
12,50 Vaste prijs
10,00 Vanaf je 4e boek
We geven korting vanaf je 4e boek in 12 maanden. Zonder gedoe. Lees meer.

Op werkdagen voor 20:00 uur besteld, volgende werkdag in huis

Gemiddelde beoordeling

  • 4 sterren

Wat vond jij van dit boek?

Hoeveel sterren geef je?

Geef je uitgebreide beoordeling en maak kans op een cadeaukaart ter waarde van €50.

  1. Geef je mening in je eigen woorden, dat is veel leuker om te lezen.
  2. Prijzen kun je beter niet noemen. Die veranderen nog wel eens.
  3. Noem geen persoonlijke informatie over jezelf of anderen, je beoordeling is door iedereen te zien.
  4. Links naar andere leestips? Ja graag! Informatie over andere bedrijven of websites, nee dankje.
  5. Tot slot: blijf netjes, want ongepaste taal kunnen we natuurlijk niet plaatsen.
 

Voorbeeld beoordeling:

Nog even geduld, je beoordeling komt meestal binnen een dag online!

Inzicht in voedsel en hoe we met kleine aanpassingen veel gezonder kunnen eten

  • Auteur(s) : Kris Verburgh
  • Uitgeverij : Prometheus Bert Bakker
  • ISBN : 9789035140196
  • Taal : Nederlands
  • Uitvoering : Paperback
  • Aantal pagina's : 368
  • Verschijningsdatum : 22-12-2014
  • Afmetingen : 214 x 137 x 29 mm.
  • Gewicht : 491 gr.