De vreemde

Harlan Coben • Paperback eci.be lezers

eci vaste klant 20% korting voor
vaste klanten

Lees meer
€ 15,99

Overal elders € 19,99

Op werkdagen voor 20:00 uur besteld, volgende werkdag in huis

Bestellen

De vreemde is ook verkrijgbaar als:

Zet op verlanglijstje

Korte inhoud

Toni Coppers: "Ik ben fan van Coben sinds zijn grappige, snelle boeken rond sportmakelaar en speurder Myron Bolitar. Altijd vakwerk!"Een vreemdeling spreekt Adam aan in de kroeg en haalt met een paar woorden zijn hele leven overhoop. Je had niet bij haar hoeven blijven. Hannah was nooit zwanger. En misschien is het slim om een DNA-test te doen bij je andere kinderen... Thuis is Adam in shock en durft hij niet meteen zijn vrouw te confronteren. Maar eigen onderzoek maakt het steeds waarschijnlijker dat de man de waarheid sprak. Wat te doen? Hij houdt van zijn kinderen, ze zijn van hem. Wil hij wel meer weten?Dan zegt Hannah dat ze tijd voor zichzelf nodig heeft en laat ze Adam achter met de kinderen. En blijft weg. Adam zet alles op alles om zijn vrouw terug te vinden en duikt in een uiterst gevaarlijke wereld...

Dit boek in de pers

Coben maakt er weer een gecompliceerde plot met veel rounures van, daar heeft hij patent op.  
Vrij Nederland  

Fijne nieuwe Coben met zijn vaste Hitchcockiaanse 'verkeerde man op de verkeerde plek'-thema.  
Nu.nl  

Coben slaag er emt zijn verschillende verhaallijnen en onverwachte wendingen zoals altijd in de aandacht van de lezer op te zuigen.  
Leeuwarder Courant  


Reviews & recensies

Cobens meest schokkende thriller tot nu toe!

Het schijnbaar perfecte leventje van Adam en Corinne Price, een groot huis, genoeg geld, prachtige kinderen, wordt in een keer overhoop gegooid als een vreemdeling op een avond een paar zinnen fluistert aan Adam. Deze vreemdeling vertelt Adam een vernietigend geheim over zijn vrouw. Nogal geshockeerd confronteert Adam zijn vrouw met wat de vreemdeling heeft verteld en direct is het sprookjeshuwelijk kapot. Corinne verlaat hem, eerst tijdelijk maar al gauw weet Adam dat het voorgoed is. Het wordt echt heel erg eng als Adam zich beetje bij beetje begint te realiseren dat het niet alleen om het geheim over zijn vrouw gaat, maar dat hij een speelbal is van een gruwelijke samenzwering. Hij kan zich geen enkele misstap permitteren om dit te overleven. Alleen al het gegeven dat een totale vreemdeling informatie heeft over jouw privéleven is behoorlijk beangstigend als je het mij vraagt. En als vervolgens blijkt dat je hele leven, je liefde en je kinderen deel uitmaken van een vooropgezet plan dat niet jouw plan is, dan lijkt er maar een uitweg: ontwaken uit die nachtmerrie. Heel verontrustend en buitengewoon spannend.

Bekijk alle reviews van Marike 


Boekenadvies op maat

eci adviseert op basis van inhoud, genre en stijl

Enthousiast over dit boek?

Dan raken deze boeken je ook

Of zoek je andere…

  • thrillers over moord
  • verzwegen zaken

Details:

Auteur(s)Harlan Coben
UitgeverijBoekerij
Vertaler(s)Martin Jansen in de Wal
ISBN9789022565179
TaalNederlands
UitvoeringPaperback
Aantal pagina's352
Verschijningsdatum
Afmetingen230 x 150 x 32 mm.
Gewicht582 gr.

Recent bekeken producten