De waarheid is een koe

David Duchovny • Hardcover

eci vaste klant 20% korting voor
vaste klanten

Lees meer
€ 15,99

Overal elders € 19,99

Op werkdagen voor 20:00 uur besteld, volgende werkdag in huis

Bestellen

De waarheid is een koe is ook verkrijgbaar als:

Zet op verlanglijstje

Korte inhoud

Elsie Bovary is een koe, en een behoorlijk gelukkig exemplaar. Haar luie dagen brengt ze door met eten, slapen en chatten met haar beste vriendin Mallory. Tot ze op een nacht iets vreselijks ontdekken dat de wereld zoals zij die kennen op zijn grondvesten doet daveren. Er is maar één oplossing: vluchten naar een betere, veiligere wereld. En dus stelt Elsie een bont team samen: buiten zijzelf zijn er Jerry, een Thora-lezend varken dat zich onlangs bekeerde tot het jodendom, en Tom, een kalkoen die niet kan vliegen maar wel een iPhone kan bedienen met zijn snavel. Gewapend met gestolen paspoorten en menselijke vermommingen vertrekken ze naar de luchthaven met maar één doel voor ogen: de wereld verbeteren. Eerste puntje op hun checklist? Het Israëlisch-Palestijnse conflict... David Duchovny is een man van vele talenten. Hij is een gewaardeerd acteur, scenarist en regisseur. Met De waarheid is een koe ontpopt hij zich als de literaire sensatie van 2015.

Dit boek in de pers

Dit boek doet wat alle goede dierenromans doen: het laat je nadenken over onze relatie met die andere soort waarmee we de planeet delen.  
The Guardian  

Zijn doldwaze eerste roman is een onderhoudende fabel die zichzelf niet al te serieus neemt. Dit kunnen alleen de allergrootsten.'  
The Washington Post  

Een van de meest beklijvende allegorieën sinds Animal Farm  
TIME OUT NEW YORK  

Details:

Auteur(s)David Duchovny
IllustratorNatalya Balnova
UitgeverijManteau
Vertaler(s)Frank Lekens, Petra C. van der Eerden
ISBN9789022331781
TaalNederlands
UitvoeringHardcover
Aantal pagina's160
Verschijningsdatum
Afmetingen222 x 150 x 22 mm.
Gewicht375 gr.  

Recent bekeken producten