De wegen van het hart

Catherine Cookson • Hardcover

eci vaste klant 20% korting voor
vaste klanten

Lees meer
€ 15,99

Overal elders € 19,99

Op werkdagen voor 20:00 uur besteld, volgende werkdag in huis

Bestellen

De wegen van het hart is ook verkrijgbaar als:

Zet op verlanglijstje

Korte inhoud

Joseph Rooney Smith is een eenvoudige, verlegen man die zijn brood verdient op de vuilniswagen. Hij heeft een duidelijk doel: een warm, comfortabel thuis. Maar zijn leven delen met een vrouw, dat durft hij niet aan. Diep in zijn hart is hij een romanticus, maar hij sterft nog liever dan dat te tonen. De leuke vrouwen die in hem geïnteresseerd zijn, en dat zijn er genoeg, ontwijkt hij zo veel hij kan.

Toch komt er op een dag verandering in Rooneys vrijgezellenbestaan als hij Nellie ontmoet. Zij lijkt net zo verlegen en teruggetrokken als hijzelf. Maar wanneer ze, geheel in tegenspraak met haar karakter, haar hart bij hem uitstort, brengt ze de zachtaardige Rooney in verwarring en maakt ze gevoelens bij hem los waarvan hij niet wist dat hij ze had.

Reviews & recensies

de eci redactie

In rubriek

Gevoelig boek over twee kwetsbare mensen. Heel mooi.

Tjonge, wat hebben verlegen mensen een lastig leven! Vuilinisman Rooney Smits is intens verlegen en hetzelfde geldt voor Nellie, een jong meisje dat hij leert kennen. Rooney is normaal gewend dat vrouwen toenadering tot hem zoeken, maar gaat ze uit verlegenheid steevast uit de weg. Maar Nellie zoekt in eerste instantie geen contact, en dit prikkelt Rooneys nieuwsgierigheid. Zo gaan die dingen altijd! Maar ze komen toch bij elkaar uit en Nellie vertelt haar problemen aan Rooney, die vervolgens probeert haar te helpen. Dit boek komt een beetje langzaam op gang, je moet je echt even door het begin heenbijten. Maar de volhouders worden zeker beloond. Het verhaal loopt af zoals je dat wilt en heeft nog enkele onverwachte wendingen. Uiteindelijk krijgt het boek nog een behoorlijke vaart en laat het je niet los.

Bekijk alle reviews van de eci redactie 


Boekenadvies op maat

eci adviseert op basis van inhoud, genre en stijl

Enthousiast over dit boek?

Dan raken deze boeken je ook

Of zoek je andere…

  • romans over de jaren 50
  • lekker leesvoer

Details:

Auteur(s)Catherine Cookson
UitgeverijBoekerij
Vertaler(s)Annet Mons
ISBN9789022566831
TaalNederlands
UitvoeringHardcover
Aantal pagina's272
Verschijningsdatum
Afmetingen223 x 151 x 32 mm.
Gewicht532 gr.

Recent bekeken producten