De wetten

Connie Palmen • Luisterboek

€ 29,90

Op werkdagen voor 20:00 uur besteld, volgende werkdag in huis

Gratis verzending
Bestellen

De wetten is ook verkrijgbaar als:

Zet op verlanglijstje

Korte inhoud

Connie Palmen (25 november 1955) behoort tot de belangrijkste Nederlandse schrijvers van deze tijd. Zowel in haar romans als in haar beschouwingen ontvouwen zich haar briljante stijl en heldere redeneertrant.
Zij debuteerde in 1991 met de juichend ontvangen en veelvuldig vertaalde roman De wetten. In de jaren daarna publiceerde zij, naast essays, beschouwingen en de novelle De erfenis, de romans De vriendschap, I.M., Geheel de uwe en Lucifer. Op 11 november 2011 verscheen haar Logboek van een onbarmhartig jaar, dat wederom diepe indruk maakte.
De wetten werd in 1992 gekozen als European Novel of the Year. Het boek won het Gouden Ezelsoor voor het bestverkochte literaire debuut, en werd genomineerd voor de International Impac Dublin Literary Award.

'De wetten is één grote schatkamer waaruit je naar hartelust citaten kunt halen die het verdienen onthouden te worden.'
reinjan mulder, nrc handelsblad

'De wetten is een ernstig boek, rijk aan ideeën, een hartstochtelijke zoektocht naar waarheid en geluk. Het is bovendien een heel scherpzinnig en humoristisch boek, laconiek van stijl, elegant van redenering. Een debuut om jaloers op te zijn.'
t. van deel, trouw

'The Laws is a triumph not of meaning, but of mystery. This duality gives it a singularity that sweetens and embitters, that spices the tale with the promise of paradox and surprise. It is a bracing fictional debut.'
tom adair, the independent

Dit boek in de pers

De wetten is een ernstig boek, rijk aan ideeën, een hartstochtelijke zoektocht naar waarheid en geluk. Het is bovendien een heel scherpzinnig en humoristisch boek, laconiek van stijl, elegant van redenering. Een debuut om jaloers op te zijn.  
Trouw  

De wetten is één grote schatkamer waaruit je naar hartenlust citaten kunt halen die het verdienen onthouden te worden.  
NRC  

Er zijn nog geen reviews voor dit boek

Schrijf een review en maak kans op € 50

Schrijf een review

Details:

Auteur(s)Connie Palmen
UitgeverijZoem
ISBN9789023428725
TaalNederlands
UitvoeringLuisterboek
Aantal pagina's10
Verschijningsdatum
Afmetingen252 x 141 x 10 mm.
Gewicht181 gr.  

Recent bekeken producten