De winkel in Blinkett Street

Sarah E. Ladd • Paperback eci.be lezers

eci vaste klant 20% korting voor
vaste klanten

Lees meer
€ 16,79

Overal elders € 20,99

3 - 5 Werkdagen

Gratis verzending
De laatste bestelling was 6 dagen geleden.
Bestellen

De winkel in Blinkett Street is ook verkrijgbaar als:

Zet op verlanglijstje

Korte inhoud

'De winkel in Blinkett Street' van Sarah Ladd: in het Engeland van het begin van de negentiende eeuw, zetten twee jonge mensen zich af tegen hun afkomst.

Camille Iverness is een eenvoudig winkelmeisje, maar ze heeft het hart en de charme van een echte dame. Sinds haar moeder hun in de steek heeft gelaten, zorgt ze voor haar familie en houdt ze hun sjofele curiositeitenwinkel draaiende. Maar een verraderlijke daad gooit roet in het eten en dwingt Camille haar toekomst in de handen van een vreemde te leggen.

Jonathan Gilchrist is tegen zijn wil in de erfgenaam van Kettering Hall geworden. Als tweede zoon genoot hij van zijn werk als apotheker in het dorp, maar nu zijn broer is overleden, moet hij zijn plaats innemen. Juist op het moment dat zijn vader het landgoed op het spel heeft gezet en alleen een uiterst waardevol familiejuweel hen van een faillissement kan redden. Maar deze robijn is verdwenen. En alle sporen leidden naar de Iverness curiositeitenwinkel in Blinkett Street. Weet het mooie winkelmeisje meer?

Sarah Ladd schrijft net als Julie Klassen historische romans die zich afspelen in de Regency-periode in Engeland

Reviews & recensies

Marleen Merckx

onze specialist roman

Een roman met een heerlijk Engels sfeertje waar ik van gesmuld heb!

Camille is een bloedmooi meisje van eenvoudige afkomst dat de bollenwinkel van haar grootvader draaiende moet houden. Op een dag krijgt ze bezoek van de flamboyante, charmante Jonathan - erfgenaam van een indrukwekkend landgoed en naarstig op zoek naar een robijn die verdwenen is. Alle sporen leiden naar Camilles rommelige winkeltje. 'De winkel in Blinkett Street' verweeft twee verhalen: de ontluikende liefde tussen Camille en Jonathan én de argwaan tussen de twee, want wat heeft Camille in godsnaam te maken met een verdwenen steen? Die spanning maakt het boek van in het begin boeiend. Voeg daar dat heerlijke Engelse 19de-eeuwse sfeertje bij, en je hebt een heerlijke roman waar ik van gesmuld heb!

Bekijk alle reviews van Marleen Merckx 


Details:

Auteur(s)Sarah E. Ladd
UitgeverijVoorhoeve
Vertaler(s)Lia Groeneveld-van Aken
ISBN9789029725248
TaalNederlands
UitvoeringPaperback
Aantal pagina's352
Verschijningsdatum
Afmetingen215 x 140 x 27 mm.
Gewicht460 gr.

Recent bekeken producten