De zussen Borgesius - grote letter uitgave

Lupko Ellen • Hardcover

€ 45,00

3 - 5 Werkdagen

Gratis verzending
Bestellen Zet op verlanglijstje

Korte inhoud

Nederland en Italië. Twee zussen. Mellie en Juliëtte. Een man. Guido. Marmer, macht, maffia. Seks, geld en weed. Lupko Ellen heeft in zijn nieuwe thriller veel elementen verweven die het geheel wederom tot een uiterst spannend verhaal maken.

Een Italiaans-Nederlandse man wordt meegezogen in een maalstroom van haat tussen twee zussen. Hun dodelijke rivaliteit sleept hem van Groningen terug naar zijn geboortestreek, naar Toscane, waar zijn verleden zich mengt met geweld, dood, seks en liefde.
De donkere kant van de zussen drijft hem in de rol van slachtoffer, prooi en vluchteling, maar uiteindelijk wordt hij een door wraak gedreven jager die terechtkomt op de daken van Siena, in een tunnel vol water en een wijngaard waar de druiven plaats hebben gemaakt voor een plant die meer opbrengt. Pas daar, in de ruïne van het hoofd-
gebouw van de wijngaard, wordt hem duidelijk wat de jaloezie tussen de zussen teweeg heeft gebracht en wat dat voor hem betekent. Dan rest hem de vraag wat belangrijker is, hulp of wraak.

Details:

Auteur(s)Lupko Ellen
UitgeverijGrote Letter Bibliotheek
ISBN9789036431538
TaalNederlands
UitvoeringHardcover
Aantal pagina's526
Verschijningsdatum
Afmetingen314 x 254 x 27 mm.
Gewicht700 gr.  

Recent bekeken producten