Dit is het boek voor ouders met een leven

Barbara van Erp, Femke Sterken • Paperback

eci vaste klant 20% korting voor
vaste klanten

Lees meer
€ 15,99

Overal elders € 19,99

Op werkdagen voor 20:00 uur besteld, volgende werkdag in huis

Bestellen

Dit is het boek voor ouders met een leven is ook verkrijgbaar als:

Zet op verlanglijstje

Korte inhoud

In 2013 startten Barbara van Erp en Femke Sterken het inmiddels razend succesvolle me-to-we.nl, een online magazine voor ouders met een leven. En nu is er het boek: voor alle jonge en misschien iets oudere ouders die snakken naar een realistische kijk op het ouderschap. Soms is dat immers een roze wolk, soms een enorm grijze donderwolk. Soms gaat het gepaard met vertedering en geluk, soms met gekrijs, gevloek en doorwaakte nachten. En als je dan ook nog op het honderdste stukje lego staat van die week, kan de emmer wel heel erg vol lijken.
Journalisten en bloggers Van Erp en Sterken schreven dit boek voor al die ouders-die-het-soms-ook-even-niet-weten-maar heel-graag-AF-en-TOE-tja-het-is-misschien-egoïstisch-een-eigen-leven-willen-leiden. Met hun herkenbare, geestige en licht cynische columns, lijstjes, foto's, brieven en tegelwijsheden steken ze medeploeteraars een hart onder de riem. Maar vooral laten ze moeders (en vaders) lachen om hun nieuwe leven, waarin opeens niet meer zijzelf maar de kinderen centraal staan. (Plus: uitjes die leuk zijn voor ouder én kind!)

Dit boek in de pers

Voor ouders die wél een leven willen hebben.  
Het Parool  

Barbara van Erp en Femke Sterken [delen] met veel humor de praktische inzichten die zij als ouder opdeden.  
Psychologie Magazine  

[...] ik kan genieten van de humor op hun blog, en vooral ook in hun eerste boek ‘Dit is het boek voor ouders met een leven’. Ze beschrijven grappige en genante momenten – voordat je moeder werd kon je nooooit bedenken dat je ze ooit ging meemaken – die voor iedere jonge moeder (en vader) herkenbaar zijn  
NEWMAMA.NU  

Details:

Auteur(s)Barbara van Erp, Femke Sterken
IllustratorMarieke Meijer
UitgeverijNijgh & Van Ditmar
ISBN9789038803494
TaalNederlands
UitvoeringPaperback
Aantal pagina's368
Verschijningsdatum
Afmetingen240 x 159 x 28 mm.
Gewicht841 gr.

Recent bekeken producten