Docentenreeks Als alles op de schop gaat

B. Kok • Paperback

€ 43,95

3 - 5 Werkdagen

Gratis verzending
Bestellen Zet op verlanglijstje

Korte inhoud

De storm van onderwijsvernieuwingen is ook aan het hoger onderwijs niet voorbijgegaan. Opleidingen schakelden over op een bachelor¿mastersysteem en voer(d)en competentiegericht onderwijs in. Deze ontwikkelingen zorgen veelal voor heftige emoties en verwoede discussies.
Als alles op de schop gaat is de biografie van het veranderingsproces dat de Hogeschool Zuyd doormaakte bij het opzetten van de studierichting Social Work, samengesteld door de betrokkenen. Bij de faculteit Sociale Studies is daadwerkelijk alles 'op de schop' gegaan en hebben docenten en studenten mogen ervaren hoezeer een integraal veranderingsproces ingrijpt in de organisatie, de ontwikkeling en de uitvoering van onderwijs.

Het boek vormt een rijke bron van informatie voor iedereen die te maken heeft met veranderingsprocessen in het onderwijs of zich daar een mening over wil vormen. Het levert een interessante bijdrage aan de discussie over effecten van veranderingen op datgene waar het uiteindelijk om te doen is: de kwaliteit van het onderwijs.

Details:

Auteur(s)B. Kok
UitgeverijBohn Stafleu Van Loghum
ISBN9789031352494
TaalNederlands
UitvoeringPaperback
Aantal pagina's203
Verschijningsdatum
SerieDocentenreeks
Afmetingen246 x 174 x 19 mm.
Gewicht477 gr.

Recent bekeken producten