Docentenreeks Wat gaan we doen?

D. de Bie, J. de Kleijn • Paperback

€ 35,95

3 - 5 Werkdagen

Gratis verzending
Bestellen Zet op verlanglijstje

Korte inhoud

'De gangbare onderwijspraktijk bevalt niet.' 'Vuur en enthousiasme ontbreken bij het leren.' 'Elan ontbreekt bij het onderwijzen.' Deze kritische uitspraken zijn voor Dick de Bie en Jos de Kleijn het startpunt voor hun boek Wat gaan we doen? Het construeren en beoordelen van opdrachten. Zij laten op een inspirerende manier zien hoe je als docententeam een onderwijsprogramma kan inrichten met behulp van opdrachten.
De auteurs zetten eerst duidelijk uiteen wat er achter een opdracht steekt en wat de grote betekenis is van dynamiek in een leerproces. Daarna komt de constructie van opdrachten in diverse leerprocessen aan bod. Voor de beoordeling van opdrachten doen de auteurs een aantal verrassende suggesties. Het boek sluit af met een hoofdstuk over het werken met opdrachten voor docenten.
Wat gaan we doen? is een praktijkboek, geschreven vóór en vanuit de onderwijspraktijk. Het biedt docenten en leidinggevenden inspiratie en ondersteuning om studenten echt te laten leren. Leren is dóen, 'doen met verstand'.

Bestemd voor¿
docenten en leidinggevenden; studenten aan lerarenopleidingen

Details:

Auteur(s)D. de Bie, J. de Kleijn
UitgeverijBohn Stafleu Van Loghum
ISBN9789031336388
TaalNederlands
UitvoeringPaperback
Aantal pagina's159
Verschijningsdatum
SerieDocentenreeks
Afmetingen246 x 174 x 16 mm.
Gewicht406 gr.

Recent bekeken producten