Dominicus Birma (Myanmar)

Joke Petri, Leon Peterse • Paperback

€ 22,95

Tijdelijk niet voorradig We wachten op nieuwe voorraad van onze leverancier, er is nog geen precieze leverdatum bekend.

Gratis verzending
Reserveer

Dominicus Birma (Myanmar) is ook verkrijgbaar als:

Zet op verlanglijstje

Korte inhoud

Jarenlang had Birma (Myanmar) een slechte reputatie op het gebied van de mensenrechten. Nu de regering heeft gekozen voor democratische hervormingen is een stroom bezoekers op gang gekomen, al is van massatoerisme nog geen sprake. Met een opvallend vriendelijke bevolking, talrijke tempels en pagoden, fraaie heuvellandschappen, overblijfselen uit de koloniale architectuur en tropische palmenstranden is het een prachtige bestemming.

De hoofdstad Yangon is een goed startpunt voor een rondreis. Mandalay roept beelden op van een romantisch verleden en de nabijgelegen koningssteden getuigen van de gloriedagen van het Birmese rijk. De vlakte van Bagan met duizenden pagoden is een van de grootste bezienswaardigheden van Birma. Beenroeiers en drijvende tuinen op het Inle-meer, en de kleurrijke markten, geven de deelstaat Shan een geheel eigen karakter.

Leon Peterse en Joke Petri maakten tientallen reizen naar verschillende Aziatische bestemmingen. Hun voorkeur gaat vooral uit naar het Indische subcontinent en Zuidoost-Azië.

Details:

Auteur(s)Joke Petri, Leon Peterse
UitgeverijUitgeverij Inzicht
ISBN9789025754969
TaalNederlands
UitvoeringPaperback
Aantal pagina's264
Verschijningsdatum
SerieDominicus landengids
Afmetingen210 x 135 x 14 mm.
Gewicht397 gr.

Recent bekeken producten