Dominicus landengids : Georgië en Armenië

Karel Onwijn • Paperback

eci vaste klant 20% korting voor
vaste klanten

Lees meer
€ 18,36

Overal elders € 22,95

Tijdelijk niet voorradig We wachten op nieuwe voorraad van onze leverancier, er is nog geen precieze leverdatum bekend.

Gratis verzending
Reserveer

Dominicus landengids : Georgië en Armenië is ook verkrijgbaar als:

Zet op verlanglijstje

Korte inhoud

In Georgië en Armenië vind je de hoogste bergtoppen van Europa, de meest gastvrije mensen van de wereld en de oudste bouwwerken uit de christelijke cultuur. Georgiërs en Armeniërs zijn echte levensgenieters. Mede dankzij het heerlijke subtropische klimaat leven ze de helft van het jaar op straat. In de eerste Nederlandstalige reisgids over dit gebied maak je kennis met de tradities en gewoonten van deze Kaukasische volkeren.
Een verscheidenheid aan bezienswaardigheden en activiteiten in deze regio komt aan bod: jeepsafari's, wandel- en klimtochten naar nog nauwelijks betreden bergtoppen, middeleeuwse kloosters en thermen uit de tsarentijd.
De zonaanbidder kan zijn hart ophalen aan de fantastische Georgische stranden van de Zwarte Zee, terwijl stedenliefhebbers zich dagenlang kunnen vermaken in de kosmopolitische hoofdsteden: het romantische Tbilisi en het luxe Jerevan.

Karel Onwijn heeft langere perioden gewoond en gewerkt in de voormalige Sovjet-Unie. Nu begeleidt hij er rondreizen en traint expats die in deze regio gaan werken. Hij schreef ook de reisgids Oekraïne.

Details:

Auteur(s)Karel Onwijn
IllustratorY.T. Bouma
UitgeverijGottmer Uitgevers Groep
ISBN9789025760250
TaalNederlands
UitvoeringPaperback
Aantal pagina's292
Verschijningsdatum
SerieDominicus landengids
Afmetingen211 x 136 x 14 mm.
Gewicht410 gr.  

Recent bekeken producten