Dominicus landengids : Jordanie

Ineke de Haan, Mariette Beek • Paperback

€ 22,95

Op werkdagen voor 20:00 uur besteld, volgende werkdag in huis

Gratis verzending
Bestellen

Dominicus landengids : Jordanie is ook verkrijgbaar als:

Zet op verlanglijstje

Korte inhoud

Jordanië heeft waanzinnig veel te bieden: zowel dorps als mondain leven, avontuurlijke trektochten door bergen en woestijnen, zwem- en duiksessies in zee, ontspanning op stranden en in spa's. En dat allemaal nabij de mooiste opgravingen, waarvan Petra, Jerash en Umm Qais de beroemdste zijn. Geen pelgrim of vakantieganger ontkomt aan de fascinatie van Betanië, waar Jezus werd gedoopt, en Mount Nebo, waar Mozes uitkeek over het Beloofde Land. En niemand die ooit over King's Highway tot aan de Rode Zee is getrokken, kan Lawrence of Arabia vergeten bij het zien van de majestueuze Wadi Rum.

Mochten reizigers het idee hebben dat Jordanië gevaarlijk kon zijn, dat beeld mag inmiddels grondig worden bijgesteld: veiliger en relaxter dan hier kun je je niet voelen en overal laat een vriendelijke en gastvrije bevolking je merken dat je welkom bent.

Tussendoor kun je dan nog wire-less internetten met een waterpijp in je mond in een trendy café in Ammam, een wijntje drinken met uitzicht op het Meer van Tiberias en te midden van bananenplantages barbecueën nabij een stomende bron in Al-Himma...

Details:

Auteur(s)Ineke de Haan, Mariette Beek
IllustratorYde Bouma
UitgeverijUitgeverij Inzicht
ISBN9789025752385
TaalNederlands
UitvoeringPaperback
Aantal pagina's300
Verschijningsdatum
SerieDominicus landengids
Afmetingen210 x 134 x 16 mm.
Gewicht491 gr.  

Recent bekeken producten