Doos (flapjesboek)

Min Flyte • Paperback eci.be lezers

eci vaste klant 20% korting voor
vaste klanten

Lees meer
€ 8,76

Overal elders € 10,95

Op werkdagen voor 20:00 uur besteld, volgende werkdag in huis

De laatste bestelling was 5 dagen geleden.
Bestellen Zet op verlanglijstje

Korte inhoud

Doos' is een bijzonder prentenboek dat er uit ziet als een... doos! Over spelen, creativiteit en je fantasie gebruiken. Wat zou jij doen met een lege kartonnen doos?

Spelen kun je met van alles
Vier kleuters krijgen elk een kartonnen doos. Wat zou erin zitten? Daar kom je als lezer achter als je een van de vele flapjes optilt. En dat wordt steeds spannender, want de dozen worden groter en groter. Als al het speelgoed uitgepakt is, blijkt dat je niet alleen met het speelgoed, maar juist ook met de dozen een hoop plezier kunt beleven. Een kasteel, een boot, een poppenkast: met een simpele kartonnen doos en wat fantasie zijn de mogelijkheden eindeloos!

Verrassend boek met vele extra's
Een opvallend omslag met doorkijkje, mooie vormgeving met 10 flapjes om op te tillen en twee grote uitklappers achterin: de vele extra's maken dit een prentenboek waar peuters en kleuters lange tijd veel plezier aan zullen beleven!


Reviews & recensies

de eci redactie

In rubriek kind en jeugd

Creatief en uniek prentenboek dat je inspiratie geeft!

Een creatief en uniek prentenboek: wat zou jij doen met een lege kartonnen doos? Met de flappen en uitklappagina’s kan je kind zelf de pakketjes open maken. Spannend! Wat zit er in de dozen van de vier kleuters in het boek? De meest gekke dingen komen tevoorschijn. Dit boek geeft je ook inspiratie om van alles te gaan knutselen met dozen: je kunt veel meer maken dan je zelf denkt!

Bekijk alle reviews van de eci redactie 


Details:

Auteur(s)Min Flyte
IllustratorRosalind Beardshaw
UitgeverijGottmer Uitgevers Groep
ISBN9789025761325
TaalNederlands
UitvoeringPaperback
Aantal pagina's20
LeeftijdsindicatieBaby's en peuters
Verschijningsdatum
Afmetingen258 x 255 x 17 mm.
Gewicht515 gr.  

Recent bekeken producten