Dwergen 5: De Triomf van de Dwergen

Markus Heitz • Paperback eci.be lezers

eci vaste klant 20% korting voor
vaste klanten

Lees meer
€ 15,99

Overal elders € 19,99

Tijdelijk niet voorradig We wachten op nieuwe voorraad van onze leverancier, er is nog geen precieze leverdatum bekend.

Reserveer

Dwergen 5: De Triomf van de Dwergen is ook verkrijgbaar als:

Zet op verlanglijstje

Korte inhoud

Nu de strijd om het Veilige Land voorbij is, keert de rust onder de bewoners eindelijk weer terug en is het land sterker dan ooit voorbereid om elk gevaar te trotseren. Maar niet alles is wat het lijkt.
In hun oude rijk smelten de elfen duistere plannen. En in de grijze bergen wordt een mensenkind gevonden dat de taal van de alfen spreekt. Wonder boven wonder weet het meisje de gunst te winnen van vele bewoners van het Veilige Land, terwijl de dwergen haar met argusogen bekijken. Ales er vervolgens een nieuwe, oppermachtige vijand wordt gesignaleerd in de bergen voorbij de grenzen, blijkt dat het meisje een geheim met zich meedraagt dat de toekomst van mens en dwerg zal bepalen. Met een laatste alles bepalende slag in het vooruitzicht, speelt er nog steeds een belangrijke vraag. Is de teruggekeerde Tungdil werkelijk de legendarische held van weleer…

Reviews & recensies

de eci redactie

In rubriek

Magistrale spanning en avontuur in fantasy op z'n allerbest!

Hij is de meest tot de verbeelding sprekende Europese fantasy-auteur van deze tijd. Schrijver-journalist Markus Heitz is een fenomeen die met zijn epische fantasy-romans tot de absolute top in het genre behoort. Met De meesterlijke Dwergen-serie schreef hij een fantasy-epos van klassieke statuur, waarin hij de eeuwige bijrolspelers uit de moderne fantasy in het volle schijnwerperlicht plaatste. Heitz beschrijft hierin een fascinerende wereld die bruist van avontuur. Het is de wereld van het Veilige Land met zijn mensen en elfen, die wordt bedreigd door alfen, orcs, ogers en andere verschrikkingen. Hoofdpersonage is de jeugdige dwerg Tungdil, zonder meer de meest tot de verbeelding sprekende dwerg sinds Tolkiens Gimli! In De triomf van de Dwergen, het spannende vijfde deel, keert na de strijd om het Veilige Land de rust onder de bewoners eindelijk weer terug en is het land sterker dan ooit voorbereid om elk gevaar te trotseren. Maar schijn bedriegt... Markus Heitz in absolute topvorm!

Bekijk alle reviews van de eci redactie 


Boekenadvies op maat

eci adviseert op basis van inhoud, genre en stijl

Enthousiast over dit boek?

Dan raken deze boeken je ook

Of zoek je andere…

  • fantasy over dwergen
  • fantasy over strijd

Details:

Auteur(s)Markus Heitz
UitgeverijLuitingh Sijthoff Fantasy
Vertaler(s)Roelof Posthuma
ISBN9789024568208
TaalNederlands
UitvoeringPaperback
Aantal pagina's608
Verschijningsdatum
SerieDe Dwergen
Afmetingen231 x 152 x 54 mm.
Gewicht1010 gr.  

Recent bekeken producten