Edu4all HBR Werken in de keuken (vis/vegetarisch)

Arjen Snapper, Martin Hilgen • Paperback

€ 16,00

Op werkdagen voor 20:00 uur besteld, volgende werkdag in huis

Bestellen Zet op verlanglijstje

Korte inhoud

Met de werkboeken van Edu4all leert uw leerling alles wat hij moet weten en kunnen voor het beroepsgerichte profiel- en keuzevak. Door veel te doen ontdekt de leerling wat hij leuk vindt en wat bij hem past. Zo kan hij zich goed oriënteren en voorbereiden op zijn verdere (studie)loopbaan.

In dit werkboek leert uw leerling volgens recept koude voor- en nagerechten, vegetarische hoofdgerechten en hoofdgerechten met vis, salades en bijgerechten van meelspijzen maken. Bij het werken in een keuken is het belangrijk om planmatig te kunnen werken en om te weten hoe je samen op een veilige en hygiënische manier gerechten bereidt. Daarom worden ook deze onderwerpen behandeld in dit werkboek.

Er zijn nog geen reviews voor dit boek

Schrijf een review en maak kans op € 50

Schrijf een review

Details:

Auteur(s)Arjen Snapper, Martin Hilgen
UitgeverijEdu'actief
ISBN9789037223163
TaalNederlands
UitvoeringPaperback
Verschijningsdatum
SerieEdu4all HBR
Afmetingen297 x 210 x 9 mm.
Gewicht365 gr.  

Recent bekeken producten