Edu4all HBR Werken in de keuken (vlees/gevogelte)

Arjen Snapper, Martin Hilgen, Perry Bron • Paperback

€ 16,00

Op werkdagen voor 20:00 uur besteld, volgende werkdag in huis

Bestellen Zet op verlanglijstje

Korte inhoud

Met de werkboeken van Edu4all leert uw leerling alles wat hij moet weten en kunnen voor het beroepsgerichte profiel- en keuzevak. Door veel te doen ontdekt de leerling wat hij leuk vindt en wat bij hem past. Zo kan hij zich goed oriënteren en voorbereiden op zijn verdere (studie)loopbaan.

In dit werkboek leert uw leerling volgens recept warme voor- en nagerechten, hoofdgerechten van vlees en gevogelte en bijgerechten van groente en aardappelen maken. Wanneer uw leerling in een keuken werkt, is het belangrijk dat hij planmatig kan werken en dat hij weet hoe ze samen op een veilige en hygiënische manier gerechten bereidt.

Er zijn nog geen reviews voor dit boek

Schrijf een review en maak kans op € 50

Schrijf een review

Details:

Auteur(s)Arjen Snapper, Martin Hilgen, Perry Bron
UitgeverijEdu'actief
ISBN9789037223156
TaalNederlands
UitvoeringPaperback
Verschijningsdatum
SerieEdu4all HBR
Afmetingen297 x 210 x 9 mm.
Gewicht363 gr.  

Recent bekeken producten