Een fotoatlas van de anatomie in vivo 2

S. Tixa • Paperback

€ 53,90

Op werkdagen voor 16:00 uur besteld, volgende werkdag in huis

Gratis verzending
Bestellen Zet op verlanglijstje

Korte inhoud

De fotoatlassen van de Anatomie in vivo zijn uitermate overzichtelijk en praktisch bij het bestuderen van de anatomische structuren. Bij ieder onderwerp wordt met behulp van ruim 770 foto"s duidelijke uitleg gegeven van de structuur en de palpatietechniek. De fotoatlassen kennen twee zoekingangen. Om een regio in zijn totaliteit te benaderen zoekt u via de inhoudsopgave, voor het palperen van een specifieke anatomische structuur kunt u het register raadplegen.
Bij elke foto wordt een techniek beschreven voor het palperen van de desbetreffende structuur. De foto's bestaan uit twee typen:

Overzichtsfoto's: algemene foto's die een hoofdstuk inleiden; topografische foto's die alle goed palpabele structuren van een regio als geheel laten zien; topografische foto's die de ligging van de afzonderlijke structuren (meestal spieren) ten opzichte van de omgeving laten zien.
Foto's van palpatietechnieken: deze laten de onderzochte structuur zien en worden gecompleteerd met een beschrijving van de benaderingstechniek.
Het boek kent twee zoekingangen. Om een regio in zijn totaliteit te benaderen, zoekt de gebruiker via de inhoudsopgave, voor het palperen van een specifieke anatomische structuur dient de gebruiker het register te raadplegen

Er zijn nog geen reviews voor dit boek

Schrijf een review en maak kans op € 50

Schrijf een review

Details:

Auteur(s)S. Tixa
IllustratorC. Menge
UitgeverijBohn Stafleu Van Loghum
Vertaler(s)N. Quakernaat, A. Zuidgeest
ISBN9789031333035
TaalNederlands
UitvoeringPaperback
Aantal pagina's188
Verschijningsdatum
Afmetingen242 x 168 x 9 mm.
Gewicht428 gr.  

Recent bekeken producten