Een gelukkige geest in een gezond lichaam

Ahlea Khadro, Heather Dane, Louise L. Hay • Paperback

eci vaste klant 20% korting voor
vaste klanten

Lees meer
€ 19,99

Overal elders € 24,99

Op werkdagen voor 20:00 uur besteld, volgende werkdag in huis

Gratis verzending
Bestellen

Een gelukkige geest in een gezond lichaam is ook verkrijgbaar als:

Zet op verlanglijstje

Korte inhoud

Een gelukkige geest in een gezond lichaam

Louise Hay is bekend van vele boeken over het positief veranderen van je gedachten, van jezelf te houden en het geloof dat het leven van jou houdt. In haar nieuwe boek Een gelukkige geest in een gezond lichaam legt de 88-jarige, energieke auteur uit dat bij een positieve levenshouding en houden van jezelf ook een gezonde leefstijl hoort.

In zeven stappen leiden Louise Hay, Ahlea Khadro en Heather Dane je naar een nieuwe kijk op gezondheid met liefde, voeding en gedachten. Ze geven uitleg over het lichaam, ziekten, voedingsstoffen en recepten, en gaan in op de kunst van het luisteren naar en het begrijpen van je lichaam. 

Ahlea Khadro is de oprichter van een centrum voor optimaal leven en revalidatie door yoga, pilates, meditatie en gezonde voeding. Louise Hay heeft wereldwijd meer dan 50 miljoen boeken verkocht van Je kunt je leven helen (1976). Haar leer gaat vooral uit van positief denken en affirmaties. Heather Dane is schrijfster, onderzoeker en coach, gespecialiseerd op gebied van chronische aandoeningen, verslavingen, eetstoornissen en verstoorde levensbalans.


Reviews & recensies

de eci redactie

In rubriek

Gezondheidsveteraan Louise Hay coacht je naar een goede gezondheid

In de zeventiger jaren van de vorige eeuw veroorzaakte ze een omwenteling: Louise Hay. Ze verkocht maar liefst 50 miljoen boeken in die tijd. Haar manier van positief denken was  helemaal nieuw, revolutionair. Nu heeft ze samen met twee jonge auteurs, Ahlea Khadro en Heathen Dane, op bijna negentigjarige leeftijd weer een boek geschreven. En nog steeds is het duidelijk dat ze weet waar ze het over heeft! Het gaat niet alleen over positief denken, maar ook over liefde voor je eigen lichaam en luisteren naar je lichaam. Bovendien krijg je nog allerlei praktische informatie over voedingssupplementen.

Bekijk alle reviews van de eci redactie 


Boekenadvies op maat

eci adviseert op basis van inhoud, genre en stijl

Enthousiast over dit boek?

Dan raken deze boeken je ook

Of zoek je andere…

  • boeken over gezondheid
  • leesbare boeken waar je iets van opsteekt

Details:

Auteur(s)Ahlea Khadro, Heather Dane, Louise L. Hay
UitgeverijSpectrum
ISBN9789000344666
TaalNederlands
UitvoeringPaperback
Aantal pagina's384
Verschijningsdatum
Afmetingen228 x 169 x 37 mm.
Gewicht723 gr.  

Recent bekeken producten