Een leven na jou

Jojo Moyes • Paperback eci.be lezers

eci vaste klant 20% korting voor
vaste klanten

Lees meer
€ 15,99

Overal elders € 19,99

Op werkdagen voor 20:00 uur besteld, volgende werkdag in huis

De laatste bestelling was 1 dag geleden.
Bestellen

Een leven na jou is ook verkrijgbaar als:

Zet op verlanglijstje

Korte inhoud

Jojo Moyes schreef het langverwachte vervolg op Voor Jou (Me Before You) waarin Lou haar leven probeert op te pakken na de intensieve tijd met Will.

Na zes heftige maanden met Will geleefd te hebben, is Lou Clark is niet langer een doorsneepersoon met een doorsneeleven. Maar als een bizar ongeluk haar dwingt terug bij haar familie in te trekken, heeft ze het gevoel dat ze weer net zo vastgeroest zit als vóór Will haar wereld overhoophaalde.
In een poging zichzelf te dwingen uit haar veilige wereldje te stappen, meldt ze zich aan voor een groepscursus rouwverwerking. Haar medecursisten – vooral de aantrekkelijke Sam – helpen haar een nieuw perspectief te vinden. Tot iemand uit Wills verleden haar leven binnen stormt en opnieuw alles anders blijkt dan ze dacht. Kan Lou zich opnieuw uitvinden terwijl het lijkt of de hele wereld zijn best doet om haarzelf, haar familie en Wills familie vast te houden in het verleden?

Me Before You (het verhaal wordt vergeleken met Intouchables) wordt verfilmd met in de hoofdrol Emilia Clarke (Game of Thrones) in de hoofdrol.

Dit boek in de pers

Na het succes van Voor jou weet Jojo Moyes met Een leven na jou opnieuw een bestseller af te leveren.  
USA TODAY  

Dit is vintage Moyes. Mensen met echte problemen en ingewikkelde levens worden liefdevol beschreven. Dit soms grappige, soms ontroerende vervolg op Lou's avonturen zal haar fans betoveren.  
DAILY MAIL  

Met haar onnavolgbare talent om vol warmte en humor het alledaagse bijzonder te maken, breekt Moyes eerst ons hart om vervolgens ons geloof in échte liefde weer in ere te herstellen. Een leven na jou is niet weg te leggen.  
SUNDAY EXPRESS  


Reviews & recensies

Chantal van Gastel

onze specialist roman

Ondanks de zware thematiek toch een mooie feelgoodroman.

Eindelijk een vervolg op de meeslepende bestseller 'Voor jou'! Zelf had ik niet verwacht dat er een vervolg zou komen op het alom bejubelde 'Voor jou', maar de auteur heeft geluisterd naar de vele smeekbedes van fans en laat ons in 'Een leven na jou' zien hoe Lou de draad probeert op te pakken na de heftige gebeurtenissen uit het eerste boek. Als je 'Voor jou' nog niet kent, raad ik je aan eerst dat boek te lezen. 'Een leven na jou' kan zelfstandig gelezen worden, maar eigenlijk is dat zonde. In de juiste volgorde komen deze verhalen het best tot hun recht. Ik vind het dapper dat Jojo Moyes het heeft aangedurfd om met een vervolg te komen op zo’n geliefd boek en ik vind dat ze aan de verwachtingen heeft voldaan. Voor mij kwam Lou als personage in het tweede deel zelfs beter uit de verf. In 'Voor jou' was het vooral Will die de show stal, maar in dit vervolg moet Lou aan de slag met zichzelf. En dat doet ze, met vallen en opstaan. De auteur weet dit op een voor haar kenmerkende gevoelige en meeslepende manier te beschrijven, waardoor 'Een leven na jou' ondanks de zware thematiek toch een mooie feelgoodroman geworden is.

Bekijk alle reviews van Chantal van Gastel 


Boekenadvies op maat

eci adviseert op basis van inhoud, genre en stijl

Enthousiast over dit boek?

Dan raken deze boeken je ook

Of zoek je andere…

  • romans over rouwverwerking
  • romans over opnieuw beginnen

Details:

Auteur(s)Jojo Moyes
UitgeverijDe Fontein Romans & Spanning
Vertaler(s)Anna Livestro
ISBN9789026139550
TaalNederlands
UitvoeringPaperback
Aantal pagina's432
Verschijningsdatum
Afmetingen216 x 142 x 32 mm.
Gewicht504 gr.

Recent bekeken producten