Een pad vol wilde bloemen

Sarah Harrison • Paperback

€ 22,50

Op werkdagen voor 16:00 uur besteld, volgende werkdag in huis

Gratis verzending
Bestellen

Een pad vol wilde bloemen is ook verkrijgbaar als:

Zet op verlanglijstje

Korte inhoud

Kate Drake, overgrootmoeder van een grote familie, kijkt terug op een roerig leven.

Na jaren van rusteloze onzekerheid vond ze stabiliteit in haar gezin. Maar in haar kinderen en kleinkinderen herkent ze de onrust die ze voelde toen ze opgroeide in het prachtige Kenia, naast het pad van wilde bloemen dat haar moeder had aangelegd.

Dan werpt een lang bewaard geheim uit het verleden een schaduw over de vier generaties van de familie. Een onverzettelijke onafhankelijke vrouw zal de liefde eindelijk toelaten. Een oudere vrouw zal de liefde herontdekken. En een kleine jongen begint de complicaties van volwassenheid te begrijpen.

Sarah Harrison is de auteur van vele bestsellers, waaronder De paardenheuvelZwanenzangHet nest van de nachtegaal en Een vlucht zwaluwen.


Reviews & recensies

de eci redactie

In rubriek

Heerlijke roman die ik in één ruk heb uitgelezen

Met Een pad vol wilde bloemen heeft Sarah Harrison de trilogie rond Kate Drake een boeiend einde gegeven. Iedere familie heeft geheimen die veelal worden meegenomen in het graf. Maar soms blijven ze verborgen, generaties lang, tot ze opduiken met verstrekkende gevolgen, zo ook in het leven van Kate Drake. Inmiddels is ze overgrootmoeder en leidt een vredig en gelukkig leven te midden van een grote schare kinderen en klein- en achterkleinkinderen. Ze beseft dat de wereld nog steeds gecompliceerd is en de nodige uitdagingen biedt aan haar familie. Als een geheim uit het verleden de vier generaties van haar familie dreigt uiteen te laten vallen, staat Kate voor de uitdaging van haar leven. Hoewel dit boek het derde deel van een trilogie is, is het prima te lezen als je de voorgaande twee delen niet kent. Sarah heeft een prachtige manier van vertellen die vanaf de eerste pagina boeiend is. Daarbij heeft ze zich verdiept in de historische feiten rond de periodes en landen die ze beschrijft. Voor elke liefhebber van een goede roman een aanrader!

Bekijk alle reviews van de eci redactie 


Boekenadvies op maat

eci adviseert op basis van inhoud, genre en stijl

Enthousiast over dit boek?

Dan raken deze boeken je ook

Of zoek je andere…

  • fijne romans over familie
  • boeken over Afrika

Details:

Auteur(s)Sarah Harrison
UitgeverijBoekerij
Vertaler(s)Annet Mons
ISBN9789000333653
TaalNederlands
UitvoeringPaperback
Aantal pagina's528
Verschijningsdatum
Afmetingen230 x 150 x 40 mm.
Gewicht749 gr.

Recent bekeken producten