Een perfecte picknick

Ciara Flood • Hardcover

eci vaste klant 20% korting voor
vaste klanten

Lees meer
€ 10,39

Overal elders € 12,99

Op werkdagen voor 20:00 uur besteld, volgende werkdag in huis

Bestellen Zet op verlanglijstje

Korte inhoud

Een perfecte picknick is een warm prentenboek vol humor van Ciara Flood, bekend van Buurman Brombeer. Eekhoorn en Mol besluiten samen te gaan picknicken. Eekhoorn wil dat het een perfecte picknick wordt, Mol past zich goedmoedig aan. Toch gaat er iets mis: als Eekhoorn eindelijk de allerperfectste picknickplaats heeft gevonden, blijkt dat ze alle meegebrachte lekkernijen onderweg verloren zijn. Eekhoorn is ten einde raad. Gelukkig hebben Mol en Eekhoorn niet alleen elkaar, maar nog veel meer lieve vrienden!

Een perfecte picknick is vertaald door kinderboekenschrijver Tjibbe Veldkamp. Dit prentenboek over twee beste vrienden is voor alle leeftijden!

Reviews & recensies

de eci redactie

In rubriek kind en jeugd

Een lief en grappig prentenboek, met prachtige illustraties.

Dit is een lief en grappig prentenboek, over leuke dierenvrienden. De illustraties zijn prachtig! Vrienden Eekhoorn en Mol gaan op een picknick, maar dan verliest Mol al het lekkers! Gelukkig helpen de andere dierenvrienden om er tóch een geslaagde picknick van te maken. Een leuk verhaal over vriendschap tussen de meest uiteenlopende karakters.

Bekijk alle reviews van de eci redactie 


Details:

Auteur(s)Ciara Flood
UitgeverijDe Fontein Jeugd
Vertaler(s)Tjibbe Veldkamp
ISBN9789026140297
TaalNederlands
UitvoeringHardcover
Aantal pagina's40
Verschijningsdatum
Afmetingen282 x 225 x 12 mm.
Gewicht476 gr.

Recent bekeken producten