Een pleidooi voor echt eten

Hoe drukker we ons maken over gezonde voeding, hoe ongezonder we worden. Nooit eerder werd er zo veel aandacht besteed aan wat we eten als nu. Het is dan ook vreemd dat veel van wat we eten eigenlijk geen voedsel is, maar een eetbare, voedselachtige substantie - niet langer het product van de natuur maar van wetenschap, geproduceerd in een fabriek en niet op het land. Michael Pollan roept op om weer zelf na te denken over wat we eten: - Eet echt eten, niet te veel, vooral planten - Eet alleen dieren die zelf goed gegeten hebben - Koop geen verpakkingen waar gezondheidsclaims op staan - Eet zoveel junkfood als u wilt zolang u het maar zelf kookt 'Een levendig geschreven boek van onschatbare waarde.' - The New York Times
6,40Vriendenprijs
8,00 Vaste prijs
We geven korting vanaf je 4e boek in 12 maanden. Zonder gedoe. Lees meer.
8,00 Vaste prijs
6,40 Vanaf je 4e boek
We geven korting vanaf je 4e boek in 12 maanden. Zonder gedoe. Lees meer.

Tijdelijk niet voorradig

Gemiddelde beoordeling

  • 0 sterren

Wat vond jij van dit boek?

Hoeveel sterren geef je?

Geef je uitgebreide beoordeling en maak kans op een cadeaukaart ter waarde van €50.

  1. Geef je mening in je eigen woorden, dat is veel leuker om te lezen.
  2. Prijzen kun je beter niet noemen. Die veranderen nog wel eens.
  3. Noem geen persoonlijke informatie over jezelf of anderen, je beoordeling is door iedereen te zien.
  4. Links naar andere leestips? Ja graag! Informatie over andere bedrijven of websites, nee dankje.
  5. Tot slot: blijf netjes, want ongepaste taal kunnen we natuurlijk niet plaatsen.
 

Voorbeeld beoordeling:

Nog even geduld, je beoordeling komt meestal binnen een dag online!

  • Auteur(s) : Michael Pollan
  • Uitgeverij : Rainbow
  • Vertaler(s) : Ronald Vlek
  • ISBN : 9789041711434
  • Taal : Nederlands
  • Uitvoering : Paperback
  • Verschijningsdatum : 15-11-2014
  • Afmetingen : 190 x 120 x 13 mm.
  • Gewicht : 150 gr.