Een werkweek van 4 uur

Timothy Ferriss • Paperback

eci vaste klant 20% korting voor
vaste klanten

Lees meer
€ 12,00

Overal elders € 15,00

In herdruk, verwacht vanaf 26-01-2017

De laatste bestelling was 3 dagen geleden.
Reserveer

Een werkweek van 4 uur is ook verkrijgbaar als:

Zet op verlanglijstje

Korte inhoud

Vraag Timothy Ferriss wat hij aan het doen is, en de kans is groot dat je als antwoord krijgt: ‘Skiën in de Andes’, ‘Duiken in Panama’ of ‘Tangodansen in Buenos Aires’. De afgelopen vijf jaar bestudeerde Timothy Ferriss namelijk de geheimen van de nieuwe rijken – een snel groeiende elite die het achterhaalde idee van ‘eerst werken, dan leven’ heeft ingeruild voor een luxueus leven in het hier en nu. Niet geld stelt je daartoe in staat, maar de nieuwe economische factoren tijd en mobiliteit.

Of je nu een overwerkte loonslaaf bent of een ondernemer die klem zit in het succes van zijn bedrijf, dit revolutionaire boek wijst je de weg naar een nieuw leven van weinig werkuren, veel vrije tijd en geld in overvloed.

Reviews & recensies

de eci redactie

In rubriek

Een methode om meer werk in minder tijd gedaan te krijgen

Nee, het is geen typefout. Er moet niet staan: Een werkweek van 40 uur. 4 uur spreekt zeker tot de verbeelding. Timothy Ferriss is voorvechter van de DEAL methode – Definitie, Elimineren, Automatiseren, Liberation. Het is in essentie een managementboek dat de lezer leert om een probleem of klus als vacuüm te zien. Zonder context en omstandigheden moet het probleem onder woorden worden gebracht en aan de hand van de definitie worden opgelost of omzeild. Vervolgens is het de truc om dit proces te automatiseren, waarna er de Liberation ontstaat en ruimte komt voor het volgende probleem. De vele oefeningen en tips hielpen mij om in het denkpatroon te komen waar Ferriss de ondernemer in wil zien. Een boek dat schoolt in oplossingsgerichtheid, doortastendheid en analytisch denken.

Bekijk alle reviews van de eci redactie 


Details:

Auteur(s)Timothy Ferriss
UitgeverijBoekerij
Vertaler(s)Carla Zijlemaker
ISBN9789022553992
TaalNederlands
UitvoeringPaperback
Aantal pagina's315
Verschijningsdatum
Afmetingen216 x 143 x 27 mm.
Gewicht422 gr.

Recent bekeken producten