Efter

Hanna Bervoets • Paperback

eci vaste klant 20% korting voor
vaste klanten

Lees meer
€ 10,00

Overal elders € 12,50

Op werkdagen voor 20:00 uur besteld, volgende werkdag in huis

Bestellen

Efter is ook verkrijgbaar als:

Zet op verlanglijstje

Korte inhoud

Efter speelt in een nabije toekomst waarin artsen en wetenschappers verliefdheid als psychische aandoening zijn gaan beschouwen. De medische industrie springt gretig op de nieuwe diagnose in. Er openen klinieken tegen liefdesverslaving. En farmaceut Fizzler wil als eerste een geneesmiddel tegen verliefdheid op de markt brengen: Efter.

In Efter volgen we negen personages die met de introductie van het medicijn te maken krijgen. Allemaal hebben ze een eigen agenda, allemaal worstelen ze met eigen problemen en twijfels, allemaal proberen ze orde aan te brengen in een steeds chaotischer werkelijkheid.

Dit boek in de pers

Geweldige observaties (…) Bervoets heeft een zichtbaar plezier in het beschrijven van haar personages [en] onderzoekt virtuoos en met veel verbeelding een maatschappelijk relevante situatie, en kaart een serieus probleem op originele wijze aan.  
De Standaard  

Dat de eigengereide Bervoets een begenadigd talent heeft om mild én toch trefzeker maatschappelijke kwesties aan te snijden, bewijst ze met het originele Efter.  
De Morgen  

Niets dan liefde voor Hanna.  
Humo  

Krachtige observaties (...), geestig en scherp.  
De Volkskrant  

Geestig, speels en tegendraads. (…) Hanna Bervoets, een van de beste jonge schrijfsters van ons taalgebied, maakt van complexe materie een geolied, leesbaar en grappig boek, dat op het eind nog een verrassende draai krijgt. (…) Voeg daar Bervoets’ onorthodoxe manier van kijken en schrijven aan toe en een interessante roman ontstaat. (…) Efter prikkelt verliefden en hen die van verliefdheid ‘genezen’ zijn.  
De Telegraaf  

Snel en zelfverzekerd (…) Bervoets weet de licht futuristische wereld geloofwaardig te verbeelden. (…) Overtuigend en realistisch (…) Meeslepende plot, rake zinnen en verrassende wendingen.  
Het Parool  

Een ingenieuze, zowel geestige als ook tragische roman. (…) De roman staat bol van treffende rationalisaties. (…) Bervoets grossiert in uiterst spitse, puntige formuleringen (…) Bervoets in optima forma.  
De Groene Amsterdammer  

Bervoets vertelt een sterk moreel verhaal, zonder moralistisch te zijn.  
Opzij  

Boekenadvies op maat

eci adviseert op basis van inhoud, genre en stijl

Enthousiast over dit boek?

Dan raken deze boeken je ook

Of zoek je andere…

  • romans
  • verhalen over de toekomst

Details:

Auteur(s)Hanna Bervoets
UitgeverijAtlas Contact
ISBN9789025447144
TaalNederlands
UitvoeringPaperback
Verschijningsdatum
Afmetingen211 x 135 x 26 mm.
Gewicht399 gr.

Recent bekeken producten