Eigen wegen

Lynn Austin • Paperback

eci vaste klant 20% korting voor
vaste klanten

Lees meer
€ 12,00

Overal elders € 15,00

Op werkdagen voor 20:00 uur besteld, volgende werkdag in huis

Bestellen

Eigen wegen is ook verkrijgbaar als:

Zet op verlanglijstje

Korte inhoud

1941. De Tweede Wereldoorlog woedt in alle hevigheid. Na de aanval op Pearl Harbour kunnen de Verenigde Staten niet langer afzijdig blijven. Vele mannen nemen dienst in het leger. Aan het thuisfront worden de vrouwen opgeroepen hun bijdrage te leveren in de oorlogsindustrie. Zo brengt de oorlog vier heel verschillende vrouwen bijeen...
VIRGINIA - een ongelukkige huisvrouw
HELEN - een vrijgezelle lerares
ROSA - een mondige Italiaanse
JEAN - een ambitieuze boerendochter
Zij geven aan de oproep gehoor en melden zich aan bij de Seneca-scheepswerf in hun woonplaats in Michigan. Ieder van hen heeft zo haar eigen reden om een baan te zoeken. Virginia snakt naar een doel in haar leven naast het huishouden. Rosa probeert zich los te maken van het ijzeren regime van haar schoonfamilie.
Helen neemt een veeleisende baan aan om haar eenzaamheid te verdrijven. En Jean wil zichzelf bewijzen in een mannenwereld door te gaan studeren.
Onder buitengewone omstandigheden ontstaat een ongewone vriendschap. Terwijl de wereld om hen heen in brand staat en niets meer is zoals het was, moeten zij hun plaats in het leven vinden en ontdekken wat liefde en opoffering werkelijk betekenen.

Details:

Auteur(s)Lynn Austin
UitgeverijVoorhoeve
Vertaler(s)Roelof Posthuma
ISBN9789029718158
TaalNederlands
UitvoeringPaperback
Aantal pagina's536
Verschijningsdatum
Afmetingen216 x 140 x 44 mm.
Gewicht694 gr.

Recent bekeken producten