Eiland

Pieter Aspe • Paperback eci.be lezers

eci vaste klant 20% korting voor
vaste klanten

Lees meer
€ 17,59

Overal elders € 21,99

Op werkdagen voor 20:00 uur besteld, volgende werkdag in huis

Gratis verzending
De laatste bestelling was 1 dag geleden.
Bestellen

Eiland is ook verkrijgbaar als:

Zet op verlanglijstje

Korte inhoud

Een eiland voor de Bretonse kust: twee eilandbewoners die met elkaar in gesprek zijn: ""Heb jij Pierre vandaag al gezien? Nee? Merkwaardig. We zien hem toch elke ochtend op dit tijdstip."" Pierre is een Bruggeling die zijn vaderland ruim tien jaar geleden verruilde voor de rust en de ongereptheid van de Bretonse kust.

Enkele uren later in Brugge. Op de plek van het voormalige klooster van de Arme Klaren, nu een soort verscholen enclave van een twintigtal aantrekkelijke stadswoningen, zijn vier bewoners druk in gesprek gewikkeld nadat het lijk gevonden is van een man die de Pierre uit de openingsscène blijkt te zijn. Pieter Van In arriveert snel ter plaatse en ontdekt tot zijn genoegen een stukje Brugge dat hij nog niet kende.

Bij de ondervraging van de bewoners stelt Van In vast dat ze allemaal erg aan hun privacy vasthouden? Het lijkt wel alsof ze collectief iets te verbergen hebben. Is de serene stilte van de site slechts schijn?Wat is de band tussen de vier bewoners die de moord becommentariëren? Delen zij meer met elkaar dan hun poetsvrouw? Pieter Van In ontdekt in het verleden van elk van de bewoners elementen die het daglicht niet verdragen.

Dit boek in de pers

Aspe verovert Europa.  
HET LAATSTE NIEUWS  

Aspe blijft met voorsprong Vlaanderends populairste schrijver.  
HET NIEUWSBLAD  

Dertig titels in zeventien jaar en meer dan twee miljoen verkochte boeken... In navolging van Hendrik Conscience - de man die zijn volk leerde lezen - mag de West-Vlaamse auteur Pieter Aspe met recht beschouwd worden als de man die zijn volk thrillers leerde lezen.  
HEBBAN.NL  

Details:

Auteur(s)Pieter Aspe
UitgeverijManteau Thriller
ISBN9789022327029
TaalNederlands
UitvoeringPaperback
Aantal pagina's304
Verschijningsdatum
SeriePieter Van In
Afmetingen216 x 141 x 26 mm.
Gewicht415 gr.

Recent bekeken producten