Eilandliefde

Elin Hilderbrand • Paperback

eci vaste klant 20% korting voor
vaste klanten

Lees meer
€ 15,99

Overal elders € 19,99

Op werkdagen voor 20:00 uur besteld, volgende werkdag in huis

Bestellen

Eilandliefde is ook verkrijgbaar als:

Zet op verlanglijstje

Korte inhoud

Dabney Beech heeft altijd een gave gehad om potentiële geliefden bij elkaar te brengen. Sommigen noemen het een bijzonder talent, anderen – zoals haar echtgenoot John en haar dochter Agnes – noemen het bemoeizucht. Maar over het resultaat valt niet te twisten: met tweeënveertig gelukkig getrouwde echtparen en geen enkele scheiding op haar cv, is het duidelijk dat Dabney op liefdesgebied altijd ­gelijk heeft.

Behalve dan in het geval van haarzelf en de jongen met de groene ogen die haar hart met zich meenam toen hij hun ­eiland Nantuckett verliet om carrière te maken als journalist. Nu, na zevenentwintig jaar afwezigheid, is hij terug, en ­Dabney heeft zich nog nooit zo verward gevoeld. Ze moet de keuzes die ze heeft gemaakt onder ogen zien en een paar pijnlijke geheimen aan haar gezin opbiechten…

Reviews & recensies

Chantal van Gastel

onze specialist feelgood

Een liefdesverhaal tegen het prachtige decor van een idyllisch eiland.

Dabney Beech heeft een bijzonder koppeltalent. Met tweeënveertig gelukkig getrouwde echtparen en geen enkele scheiding op haar cv, is het duidelijk dat Dabney op liefdesgebied altijd gelijk heeft. Behalve dan in het geval van haarzelf en haar eerste liefde Clendenin, die haar hart met zich meenam toen hij hun eiland Nantuckett verliet om carrière te maken als journalist. Nu, na zevenentwintig jaar afwezigheid, is hij terug. Dabney heeft inmiddels een dochter, Agnes, en is getrouwd met de standvastige econoom Box. Ze heeft zich nog nooit zo verward gevoeld. Ze moet de keuzes die ze heeft gemaakt onder ogen zien en een paar pijnlijke geheimen aan haar gezin opbiechten… Ik moest een beetje wennen aan de namen in dit boek, want die zijn niet alledaags. Maar het verhaal leest erg vlot en voor je het weet zit je er helemaal in. Eilandliefde is een meeslepend verhaal dat een fijn, nazomers gevoel uitstraalt. Je leest afwisselend vanuit de perspectieven van de belangrijkste karakters. Tussendoor tref je verslagen aan van de koppels die door Dabney bij elkaar gebracht zijn. Het koppeltalent van Dabney vond ik een ontzettend leuk gegeven. Het had van mij zelfs nog nadrukkelijker aanwezig mogen zijn, maar Eilandliefde is vooral het verhaal van Dabney en Clen. Want hoewel Dabney zich prettig en veilig voelt in haar huwelijk, weet ze diep van binnen dat haar hart al vergeven is aan die eerste liefde van jaren geleden. De verhaallijn is niet geheel onvoorspelbaar, maar wel met zorg uitgewerkt. Een mooi verhaal, waarvan je de laatste bladzijden met een kleine brok in de keel zal dichtslaan.

Bekijk alle reviews van Chantal van Gastel 


Boekenadvies op maat

eci adviseert op basis van inhoud, genre en stijl

Enthousiast over dit boek?

Dan raken deze boeken je ook

Of zoek je andere…

  • romans over overspel
  • romans over het echte leven

Details:

Auteur(s)Elin Hilderbrand
UitgeverijBoekerij
Vertaler(s)Nellie Keukelaar-van Rijsbergen
ISBN9789022570692
TaalNederlands
UitvoeringPaperback
Aantal pagina's368
Verschijningsdatum
Afmetingen217 x 142 x 34 mm.
Gewicht566 gr.

Recent bekeken producten