Er zit een beer op mijn stoel

Ross Collins • Hardcover

eci vaste klant 20% korting voor
vaste klanten

Lees meer
€ 9,56

Overal elders € 11,95

Op werkdagen voor 20:00 uur besteld, volgende werkdag in huis

Bestellen Zet op verlanglijstje

Korte inhoud

'Er zit een beer op mijn stoel' is een grappig prentenboek van Ross Collins, met een knappe vertaling van Bette Westera - alle versjes rijmen op 'beer'!

Een muis, een beer en één stoel
Muis heeft één fijne stoel in huis staan. Daar past hij precies op. Maar er is een probleem: er zit een beer op. En het is ook nog eens een hele dikke, die niet van plan is ervanaf te gaan. Wat Muis ook roept, de beer blijft lekker zitten. Ten einde raad geeft Muis het op. Maar zodra Muis weg is, heeft Beer eigenlijk wel genoeg van de stoel. Langzaam sjokt hij terug naar huis en daar vindt hij... een muis in zijn bed.

Knappe vertaling van Bette Westera
Dit aanstekelijk grappige verhaal van prentenboektalent Ross Collins werd vertaald door Bette Westera, die bekend is van haar veelvuldig bekroonde eigen (prenten)boeken en als vertaler van de boeken van Dr. Seuss. Extra bijzonder is dat alle versjes op 'beer' rijmen. Meer, tekeer, peer, probeer, neer, alweer: niet alleen jonge kinderen, maar ook hun voorlezers zullen genieten van dit krachtige, herhalende rijm.

Reviews & recensies

Ontzettend grappig, plezier gegarandeerd!

Er zal maar een grote ijsbeer op je stoel zitten en er niet meer vanaf willen! Het overkomt de kleine grijze muis. Het is vast zijn lievelingsstoel, want hij doet er álles aan om de beer weg te krijgen. "Wat ik ook doe, op hem scheld, hem negeer, hij ziet het niet eens. Wat een hork van een beer!" Op rijm geschreven leest altijd lekker voor. Maar om zo grappig te zijn met korte zinnetjes, vind ik knap gedaan van schrijver en illustrator Ross Collins. De illustraties zijn simpel, maar hartstikke leuk en levendig. Uiteindelijk krijgt de beer een koekje van eigen deeg. Nieuwsgierig hoe de muis dat doet? Ontdek het zelf in ‘Er zit een beer op mijn stoel’. Plezier gegarandeerd!

Bekijk alle reviews van Maartje 


Details:

Auteur(s)Ross Collins
UitgeverijGottmer Uitgevers Groep
Vertaler(s)Bette Westera
ISBN9789025760717
TaalNederlands
UitvoeringHardcover
Aantal pagina's32
Verschijningsdatum
Afmetingen279 x 276 x 10 mm.
Gewicht467 gr.

Recent bekeken producten