Essenties voor samenwerking in wonen en zorg

D. van Zalk, H.K. van den Beld • Paperback

€ 55,95

Op werkdagen voor 16:00 uur besteld, volgende werkdag in huis

Gratis verzending
Bestellen

Essenties voor samenwerking in wonen en zorg is ook verkrijgbaar als:

Zet op verlanglijstje

Korte inhoud

¿Het duurt te lang¿, ¿het kost te veel¿, ¿we begrijpen elkaar niet goed¿. Dit zijn veelgehoorde klachten tijdens de samenwerking tussen zorgaanbieders en vastgoedpartijen. Dat is niet alleen jammer, maar ook ernstig. Steeds meer mensen hebben aangepaste huisvesting nodig vanwege hun zorg- en ondersteuningsbehoefte. Om aan deze wensen te voldoen is het van belang dat vastgoed- en zorgondernemingen goed met elkaar samenwerken.

Het samenbrengen van deze twee totaal verschillende werelden vereist de nodige kennis. 'Essenties voor samenwerking in wonen en zorg' ontrafelt de complexiteit van deze twee vakgebieden. Na een hoofdstuk over de wensen van de woonzorgvragers worden zowel de vastgoedpartijen als de zorgpartijen uitgebreid beschreven. Er ontstaat inzicht in de achtergrond, de taal, het spel, de spelers, het denken en handelen van de samenwerkingspartners uit de ¿andere wereld¿. Met extra aandacht voor financiële aspecten die vaak zo bepalend zijn. Het slothoofdstuk over samenwerking geeft inzicht in samenwerkingsproblemen en biedt u instrumenten om uw eigen samenwerking integraal te verkennen, vorm te geven en te verbeteren.

'Essenties voor samenwerking in wonen en zorg' is een aanrader voor toezichthouders, bestuurders en managers uit de vastgoed- en de zorgsector. Het is voor het eerst dat in één boek wonen en zorg worden beschreven vanuit de perspectieven vastgoed en zorg. Met dit boek kunt u de samenwerking met uw partners versterken, om daarmee meer, sneller en beter woonzorgvastgoed te realiseren.

Details:

Auteur(s)D. van Zalk, H.K. van den Beld
UitgeverijBohn Stafleu Van Loghum
ISBN9789031376292
TaalNederlands
UitvoeringPaperback
Aantal pagina's149
Verschijningsdatum
Afmetingen210 x 148 x 7 mm.
Gewicht253 gr.  

Recent bekeken producten