Evaluatiemethodes voor SCW: zijn de doelen bereikt?

Ernesto Haurissa • Hardcover

€ 13,75

Op werkdagen voor 20:00 uur besteld, volgende werkdag in huis

Bestellen Zet op verlanglijstje

Korte inhoud

In deze cursus leert de student wat evalueren betekent en waarom dit belangrijk is. De student leert verschillende manieren om informatie te verzamelen die bruikbaar zijn voor een betrouwbare evaluatie. Verder kan de student aan het einde van de cursus goede vragen bedenken voor een enquête en leert hij een evaluatieplan en -rapport op te stellen.

De beoordeelbare product(en): evaluatieplan.

De cursus kan worden gebruikt voor de opleiding:
- sociaal-cultureel werker.

Factor-E voor SAW
Factor-E bestaat uit cursussen, trainingen en projecten naar het leerlijnenmodel van De Bie. Het materiaal van Factor-E behandelt de onderwerpen vanuit de praktijk.

Cursus
In een cursus wordt de theorie behandeld. Het gaat in de cursus om de achtergronden en definities. De student kan op een actieve manier kennis en inzicht verwerven. Niet alleen door te lezen en te luisteren, maar juist door te doen. Actieve verwerking van de leerstof dus. De cursus bestaat daarom uit veel en gevarieerde opdrachten waarmee de student individueel of in groepsverband aan de slag kan. De theoretische achtergronden staan in de bronnen. Een cursus heeft een omvang van 40 studiebelastinguren (SBU) (huiswerk en lessen).

Details:

Auteur(s)Ernesto Haurissa
UitgeverijEdu'actief
ISBN9789037205138
TaalNederlands
UitvoeringHardcover
Aantal pagina's44
Verschijningsdatum
Afmetingen299 x 213 x 5 mm.
Gewicht151 gr.  

Recent bekeken producten