Expeditie Edith

Edith Bosch, Jasper Boks • Paperback eci.be lezers

eci vaste klant 20% korting voor
vaste klanten

Lees meer
€ 15,19

Overal elders € 18,99

Op werkdagen voor 20:00 uur besteld, volgende werkdag in huis

De laatste bestelling was 4 dagen geleden.
Bestellen

Expeditie Edith is ook verkrijgbaar als:

Zet op verlanglijstje

Korte inhoud

Expeditie Edith is het inspirerende levensverhaal van judoka Edith Bosch, een van de succesvolste Nederlandse sporters. Bosch won drie medailles op de Olympische Spelen, werd wereldkampioen in 2005, en vier keer Europees kampioen. Na haar judo-carrière won ze in 2013 Expeditie Robinson. In haar sportbiografie Expeditie Edith vertelt ze genadeloos eerlijk hoe ze op haar 30ste verjaardag besefte ze dat ze niet gelukkig was. In plaats van toe te geven aan haar depressie schakelde ze de hulp in van een life coach en ging ze het gevecht met zichzelf aan. Met vallen en opstaan leerde Bosch te reflecteren, zichzelf te accepteren en een leuker, gelukkiger mens te zijn. Uit elke uitdaging valt winst te behalen, dat is haar overtuiging. Als je de regie maar in eigen hand neemt. Een boek vol levenslessen, voor de lezers van Kieft, Ik, Zlatan en Open (Agassi).

Reviews & recensies

de eci redactie

In rubriek

Meeslepend verhaal over de depressie van judoka Edith Bosch en hoe zij deze overwint. Goed geschreven boek dat laat zien dat er meer is dan topsport. Erg leerzaam. Aanrader!

Je bent succesvol en hebt alles in je leven wat een mens maar kan wensen. Een mooie baan, een lieve vriend en succes op sportgebied. En toch ben je niet gelukkig en voel je je depressief. Dat overkwam judoka Edith Bosch op haar dertigste, en dat beschrijft ze in dit boek. Ze is niet bij de pakken gaan neerzitten, maar schakelde een lifecoach in om aan zichzelf te werken en de depressie te overwinnen. In dit boek lees je hoe haar leven verlopen is. Vanaf haar jeugd via haar leven als topsporter, met alle nederlagen en overwinningen, en daarna de depressie. De lifecoach laat haar zien dat er meer is dan topsport, en Edith werkt inmiddels als performancecoach. Het boek is goed geschreven en leest als een trein. Andere topsporters kunnen er zeker hun voordeel mee doen. Voor gewone mensen zoals ik lees je hier hoe stressvol de wereld van de topsporter kan zijn. Ook niet verkeerd.

Bekijk alle reviews van de eci redactie 


Details:

Auteur(s)Edith Bosch, Jasper Boks
UitgeverijAmbo|Anthos
ISBN9789026333668
TaalNederlands
UitvoeringPaperback
Aantal pagina's224
Verschijningsdatum
Afmetingen216 x 137 x 17 mm.
Gewicht280 gr.  

Recent bekeken producten