Fallen - Engelen in het donker

Lauren Kate • Hardcover

eci vaste klant 20% korting voor
vaste klanten

Lees meer
€ 7,99

Overal elders € 9,99

Op werkdagen voor 20:00 uur besteld, volgende werkdag in huis

Bestellen

Fallen - Engelen in het donker is ook verkrijgbaar als:

Zet op verlanglijstje

Korte inhoud

Deze onthullende bundel bevat zeven verbazingwekkende achtergrondverhalen uit de gevaarlijk romantische wereld van de Fallen-serie. Een verzameling intense momenten en verbazingwekkende inzichten.

Een feest dat volledig uit de hand loopt. Daniel laverend door de straten van L.A.. Miles die op het randje van de duisternis balanceert. Een ongemakkelijke scène op Shoreline. Een engel op jacht, en een geschrapte scène van een date tussen Luce en Daniel.

• Van internationale bestsellerauteur Lauren Kate


Reviews & recensies

Een fantastisch, duister en origineel verhaal over gevallen engelen.

Vampiers, weerwolven, heksen en elfen vind ik allemaal leuk. Maar toch heb ik een stiekeme voorkeur voor verhalen over engelen. Zelden wordt dat echter goed gedaan (ik kan me herinneren dat ik Angel Time van Anne Rice heel leuk vond, maar vaak stellen verhalen toch teleur) omdat het zo'n ontzettend moeilijk onderwerp is. Iedereen heeft wel zijn eigen idee over engelen, en dus is het heel moeilijk om er je eigen ding van te maken. Maar Lauren Kate is het gelukt! Engelen in het Donker is gewoon zo... cool! Ik kan het niet anders zeggen! Het gaat over Luce die in de Andere Wereld kan kijken. Ze ziet een strijd tussen engelen die gaat losbarsten, maar probeert tegelijkertijd een normaal meisje te zijn, met school en liefde. Fantastisch en origineel.

Bekijk alle reviews van Maartje 


Details:

Auteur(s)Lauren Kate
UitgeverijVan Goor
Vertaler(s)Mireille Vroege
ISBN9789000337705
TaalNederlands
UitvoeringHardcover
Aantal pagina's96
LeeftijdsindicatieVanaf 15 jaar
Verschijningsdatum
SerieFallen
Afmetingen238 x 155 x 11 mm.
Gewicht241 gr.

Recent bekeken producten