Fermenteren

Adam Elabd • Paperback

eci vaste klant 20% korting voor
vaste klanten

Lees meer
€ 16,00

Overal elders € 20,00

Op werkdagen voor 20:00 uur besteld, volgende werkdag in huis

Gratis verzending
De laatste bestelling was 1 dag geleden.
Bestellen Zet op verlanglijstje

Korte inhoud

Fermenteren is het complete handboek van Adam Elabd, waarin hij al zijn kennis over de vele mogelijkheden die fermenteren biedt. Van de theorie en verschillende fermentatietechnieken tot recepten om zelf mee aan de slag te gaan. Fermenteren biedt stap-voor-stapinstructies met foto's voor meer dan 80 recepten waarmee je je eigen yoghurt, azijn, chutney, zuurdesembrood en ingelegde groente en fruit kunt maken. Inclusief een handig overzicht van alle benodigdheden en hoe je kunt checken of het fermentatieproces goed verloopt of misschien wel tot bederving heeft geleid.

Er zijn nog geen reviews voor dit boek

Schrijf een review en maak kans op € 50

Schrijf een review

Details:

Auteur(s)Adam Elabd
UitgeverijKosmos Uitgevers
Vertaler(s)Jacques Meerman
ISBN9789021562704
TaalNederlands
UitvoeringPaperback
Aantal pagina's224
Verschijningsdatum
Afmetingen235 x 196 x 23 mm.
Gewicht755 gr.

Recent bekeken producten