For girls only - Eline in love!

Hetty van Aar • Paperback

eci vaste klant 20% korting voor
vaste klanten

Lees meer
€ 11,19

Overal elders € 13,99

Op werkdagen voor 20:00 uur besteld, volgende werkdag in huis

Bestellen Zet op verlanglijstje

Korte inhoud

Eline houdt haar hart vast. Mama is opeens zo vrolijk en voert eindeloze telefoongesprekken op fluistertoon. Eline weet het zeker: mama is verliefd. Maar Eline heeft geen tijd om er zich zorgen over te maken, want de nieuwe jongen op gitaarles eist al haar aandacht op.

Florian heeft triestige ogen en Eline is vastbesloten om hem te helpen. Of is er meer aan de hand, is er toch verliefdheid in het spel? Net als Florian en Eline voorzichtig vrienden worden, gooit de verliefdheid van Elines mama roet in het eten...

Reviews & recensies

Maartje

onze specialist kind en jeugd

Het perfect boek voor tienermeisjes die worstelen met groter worden.

Ook al ben ik die fase allang ontgroeid, toch vind ik meisjesboeken héérlijk. De wereld van tienermeisjes is nog zo ongerept, vol roze hartjes, spannende sms'jes en eerste ludduvuddu dat ik er graag nog eens in wegdroom. Eline in Love is het perfecte boek voor tienermeisjes die worstelen met groter worden. Gescheiden ouders, stiekem verliefd op de jongen van de gitaarles, een moeder die ook op vrijersvoeten is... alle ingrediënten zijn er voor een vrolijk, maar toch nooit oppervlakkig verhaal. App'jes en mailtjes vliegen over en weer in een verhaal dat sowieso al heel vlot weg leest.

Bekijk alle reviews van Maartje 


Details:

Auteur(s)Hetty van Aar
UitgeverijSu Kids & Digits
ISBN9789002258329
TaalNederlands
UitvoeringPaperback
Aantal pagina's160
LeeftijdsindicatieVanaf 10 jaar
Verschijningsdatum
SerieFor girls only
Afmetingen223 x 146 x 22 mm.
Gewicht353 gr.  

Recent bekeken producten