Gallica 1 - De Zoon van de Wolvenjager (POD)

Henri Loevenbruck • Paperback

€ 19,99

Op werkdagen voor 16:00 uur besteld, volgende werkdag in huis

Bestellen

Gallica 1 - De Zoon van de Wolvenjager (POD) is ook verkrijgbaar als:

Zet op verlanglijstje

Korte inhoud

ER WAS EENS...

IN EEN ANDERE TIJD...

... Gallica, het legendarische Frankrijk van lang geleden, waar in het graafschap Tolsanne nog steeds wordt gesproken over de nacht waarin een jonge man door het vuur liep om een wolf van de brandstapel te redden. Bohem, zo heet hij, en hij is de zoon van een wolvenjager.

Vier jaar later slaat het noodlot toe. Bohems familie en zijn dorpsgenoten worden afgeslacht door mysterieuze krijgsmannen. Doodsbang slaat Bohem op de vlucht, achtervolgd door bloeddorstige krachten waar hij niets van begrijpt.

Gelukkig komt hij op de wegen van Gallica in contact met een verbazingwekkende broederschap, die hem te hulp schiet. Want zijn achtervolgers, onder wie de Wildeman – een onbekende vijand die alles van zijn afkomst lijkt te weten – gunnen hem geen ogenblik rust. Als de jacht voortduurt ontdekt Bohem zijn verrassende verbondenheid met de Nevelwezens, mythische schepsels, eenhoorns en wolven, die door de mens worden uitgeroeid.

Dan weet Bohem het zeker: zijn lotsbestemming ligt verborgen in het geheim van de wolven.

‘Meesterschap!’ – Lire

Henri Loevenbruck (1972) schreef met Het Geheim van de Witte Wolvin de succesvolste Franse fantasy-trilogie van de afgelopen kwarteeuw. Mede dankzij dit succes wordt zijn werk nu overal in Europa uitgegeven.

Details:

Auteur(s)Henri Loevenbruck
UitgeverijLuitingh Sijthoff Fantasy
Vertaler(s)Marga Blankensteijn
ISBN9789024572618
TaalNederlands
UitvoeringPaperback
Aantal pagina's352
Verschijningsdatum
SerieGallica
Afmetingen210 x 135 x 32 mm.
Gewicht466 gr.  

Recent bekeken producten